Asyamira MHA21 Gelişim geriliği olmadı bende 38+2 de yaptım doğumu zaten bir problem gözükmüyordu sadece biraz küçük bir bebek oldu ☺️
Cagla92 Asyamira Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏 bende sezeryan olacağım 2 haftam var ve biraz korkum var 😥 bacaklarda uyuşukluk oluyor sonrasında diyorlar doğru mu? Bir de hastane de kaç gün yatacaksın?
Asyamira Cagla92 Bende kalmadı uyuşukluk yani en yaygın görülen baş ağrısı bile olmadı bol su, şekersiz kahveler ve bitter çikolatalar ile 🙈☺️
BerayAzra Asd1298 tabiki su gelip açılma oluyor. Normal doğum süreci işliyor ama ters doğması tehlikeli olduğu için o riski almıyor doktorlar
Asd1298 BerayAzra Sizin uzun zamandır mı tersti peki? Bir de spinal anesteziye siz mi karar verdiniz doktor bana bişey demedi spinal epidural diye🤷
BerayAzra Asd1298 evet hiç dönmedi benim cimcime hep başı göğsümün altındaydı😀 doktorum söyledi spinal yapalım diye
Asd1298 BerayAzra benim de uzun zamandır kafa yukarıda oturuyor popo aşağıda ayaklar solda ayağını hissediyorum hep diyorlar ki bebek oturaklı olacak😂😂
Rabismomm4 Ela532 Canım hiic korkma bende çok korkmuştum sagolsunlar etraftakilerde korkuttu ama hiç birşey hissetmiyon dokunuşları hissediyon sadece belden vurdukları iğneyi hiç hissetmedim ben bol yürü.korktugun gibi olmayacak 🌸 Allah’ın izniyle
Esmabozkurt Asyamira ayy muhteşem ya ben cok korkuyordum şimdi bunları okuyunca bende uyanik kalmak istiyorum Rabbim acısını göstermesin inşallah 🤲🤲