VeraVrea Gzhm16 doktor bana sezeryan için 12-13 ağustos dedi baktım 13 ağustos üstelik cuma, doktorla konusup 12 si olsun diyeceğim 😃 13. Cuma cok uğursuz geldi kulağıma😀
mirzabebek-0121 AylinCk inşallah ya 🥰 Allah’ım zoruna gitmesin ama çok zorlanıyorum artık hele ki buranın sıcağı mahvediyor insanı
AylinCk Meryemdimetoka ayy ne güzel yaa darısı bizlere hayırlı doğumların olsun canım inşallah sorunsuz çok güzel bir doğum olur dualarımız seninle 😍😍
aaysenur42 AylinCk Amin inşaallah darısı sizlerin başlarıniza rabbim hepimizin bebeklerini sağ sağlım kucaklarımiza almayı nasip etsin inşaallah 💕🤗
aaysenur42 AylinCk amin inşaallah rabbim sağ sağlım kucaklarımiza almayı nasip etsin bebislerimizi 🤗💕
Buseninannesi_21 Havva_Altun En son gecen hafta gittiğimde plasenta biraz yaslanmis erken gelebilir demisti doktor 😊 cinsiyetiniz ne bizim ki kız kızlar genelde sabirsiz olur derler 😀
Pirincveannesi AylinCk biİmde son 27 ayon spnuna denk geliyo ama doktor 22ile 30 arası gelebilir dedi dün belim çok ağrıyodu bigün önce temizlik yapmıştım ondan oldu heralde bakalım beklemedeyiz bizde 🤭