AylinCk Annecik_ bende bilmiyorum canım benim derdim de ayrı 😂😂oğlum 3.5 yaşında sezeryandan sonra üstüme atlarsa diye korkuyorum biraz hareketli 😘😂
Annecik_ AylinCk benimki de 4 yaşında alıştı ama diyo anne Toprak doğsa da seninle rahatça sarılsam yazık beee
AylinCk Annecik_ ayyy kuzu yaaaa benimki de geliyor üstüme karnıma bastırma diyorum 😂😂anlamıyor yavrum kardeşi olacağını biliyor da hala orda bir insan olduğunu anlamıyor tabi ki 😂
Annecik_ AylinCk benimki biliyor doktora da benimle geliyor alışverişi de birlikte yaptık yıkadık yerleştirdik öylee beklşyor
AylinCk Yildiz2133 yaa ne güzel benimde biran önce o günlerim gelsin sıcaklarda dayanamıyorum artık 😍
AylinCk Annecik_ benim oğlan da geliyor her kontrole doktora götürdüm kıyafetleri falan da gördü ama küçük daha ya karnımdan bi insan çıkacağını anlayabilecek yaşta değil tam 3.5 u doldurmadı henüz zaten
Annecik_ AylinCk minişmiş çünkü annesi benimki tam 4 yaşında ultrasonda kafasını falan anlıyor doktorumda ona da anlatıyor çok minnoş olacaklar sanırım
AylinCk Annecik_ aynen küçük canım benim oğlan ama doktora giderken diyor işte kardeşimi görmeye gidiyorum diye 😍