AylinCk Ugurhilal sağlıkla gelsin canım benim nasıl uygunsa gönlünden nasıl geçiyorsa öyle doğsun miniğin 😍😍stres yapma doğum iki türlüsü de çok kutsal bebişi düşün sadece
Ugurhilal AylinCk inşallah amin hepimiz için hayırlısı olsun ama çok tedirgin oluyorum işte istemeden
AylinCk Asel05 sezeryan canım benim ikinci bebişim ilki de sezeryandı korkudan isteğe bağlı sezeryan olmuştum 😍
Yavrusunaasik Havvanur96 benimde son 6 ne zaman gelicek belli değil 😊 peki 6 gün içinde gelmezse ne yapicaklar acaba bı bilginiz varmı doktor söyledi mi size
Varol123 AylinCk son 20 diyor uygulama ama oğlum o kadar beklemez diye umuyorum en azından öyle umuyorum 😂🧿
Dunyyam Ugurhilal benimde 35+6 da gittiğimde dönmemişti bu saatten sonra çok nadir dönüyorlar ama yinede 39 sonuna kadar bekleyeceğiz dedi doktorum.yaeın kontrol var 37 de bakalım ama dönmedi gibi
AylinCk Glrshnn bana da geçmiyor gibi geliyor yaa haklısın valla hava sıcaklıkları da çok olunca sanki zaman daha çok duruyor ☹️
AylinCk VeraVrea hiç bilmiyorum yaa ben oğlumda hiç içmedim sezeryan oldum yine şükür skntı olmadı sütte 🙏🙏🧿
Seminn Programa göre son 5 ama bugün muayene olduk kızımın keyfi yerinde gelmeye niyeti yok yakın zamanda 🤦♀️