Aynrr_122 Zilan47 canim bişey söylicem bende aynıyım ama haftamiz aynı degil 35.0 bende su içsem birazdan tuvalete çıkıyorum baskı yapıyo galiba iyice hareketleri çok belim ve kasıklarım agrıyor
Zilan47 Aynrr_122 fitil kulanıyor dum cnm erken dogum riskim vardı doktor acılmayı görünce fitili kesti birde 37 hafta oldugum için istersen doktorun la görüş
Cansu90 AylinCk şafak 4 normalde, 40.hafta bitiyor bu cumartesi ama normal doğum düşündüğümüz için beyefendinin keyfine kaldık.. çok sıkıldım artık, fenalık geldi 🙂
AylinCk Cansu90 keyifçi bir oğlan gelecek desene annesi sağlıkla hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canım 😍😍
Cansu90 Yavrusunaasik benim normalde 4 günüm kaldı ama doktorum 7 gün bekleyelim dedi. Haftaya salıya kadar gelmezse çatı muayenesi yapacak ve duruma suni sancı ile hastane yatışı isteyebileceğini söyledi. İnşallah gerek kalmaz da haftasonu kendi kendine gelir diye dua ediyorum.
Havvanur96 aycanerbas sağlık durumum iyiydi bebeğimin de hareketleri iyiydi çok şükür o yüzden gidip başkalarına da bulaştırmak istemedim ☺️ sağlık ekiplerini aradım nefesin daralirsa bebeğin hareketi azalırsa öyle git dedi bende gitmedim bitti sayılır artık şükürler olsun ☺️
aycanerbas Havvanur96 Allah daha çok sağlık versin 🤗 şu vürüs geçmek bilmedi maalesef sağlıcakla kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi 😊
Evindarr depsizoo Keşke tam gününde doğsalar. Söylenen tarihten sonra gelirse kafayı yerim herhalde bir türlü gelmedi 🤦
AylinCk Glrshnn beni de öyle canım şansımıza da normal sıcakların 4-8 derece daha yüksek seyir ediyor bu ay 😓😓