Haticekale Adetime 5 gün var ve erken gebelik testi pozitif çıktı. Ama bir damla çikolata renginde leke geldi. Ne yapmalıyım
sudamlasi Haticekale acile git canım beta na bakarlar kendi kadın doğum Dr un varsa ona da gidebilirsin.
Denis19 Haticekale sakin bekleme gebe olduğunu biliyosan düşük te olabilir hemen gir hiç bi dönemde kanama iyi değil demisti doktorum sen bakma yerlesmedir diyenlere doktora git
cito83 Haticekale yerleşme kanamasıdır o merak etme 4 gün varken benimde oldu doktor yerleşme kanaması olduğunu söyledi bir kaç damla kahverengi kekeydi
Eymenensari Hemen doktora git acilden giriş yap alırlar ama yerleşme kanamasıda olabilir endişenme mutlaka doktora git ilk gebeliğin değilse daha önce gittiğin doktorun seni kesn olıcaktır
Denis19 Ben olsam giderdim yerleşme kanaması herkeste olan bişey değil şahsen bende hiç olmadı hep aynı şeyi söylemeyin lütfen ya yerleşme de yerleşme size inanip gitmesin mi
deletedmom6295 Haticekale beya hcg baktırın sonra da doktora görünün progestan başlayıp istirahat verirler ki bebiş daha kolay tutunsun
BetlPamukArslan Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ve kahverengi lekelenme ile başlamıştı sakın ihmal etme ve hemen doktora git
Yenianneadayiyim Fidashka Haticekale bnde 5 haftalik gebeyim dun aniden bi agri oldu gecti snra adet sancsi oldu pembe kan geldi iki yemek kasigi kdar hemn hasthnye gttikk bi sorun olmadgni dinlenmem gerektigini soyledi bu haftalrda normalms
Happymammy Yerleşme kanamasıdır demeyin herşeye ya değilse ve ciddi bişeyse sende yerleşme kanaması olmuş başkasında olmaz belki herkesin yapısı seninkiyle aynı değil. Allah korusun pişman olmak var işin ucunda keşke ihmal etmeseydim diye
Denis19 Happymammy yok anam yok anlatamazsın daha hala yerlesmedir yerlesmedir sanki herkeste oluyo bel agrim var diyo kasık agrim var diyo daha yerlesmedir diyolar çıldırmamak elde degik saglik konusunda yorum yapmayin abi ya herkesin bünyesi farklı
Happymammy Denis19 sadece yorum yapılması değil sorulmasına da karşıyım cevap belli “doktora git” sana burda kimse yardımcı olamaz