Minik_kalplim_ Bugün gittim 33 haftannın içindeyim 1 ay sonra dedi kontrol.Fazla geldi bana sizinkiler ne zaman ?
Hahahh12 Minik_kalplim_ yarın 32 oluyorum 33 haftada kontrol . Bakalım bidaha ne zaman cagırcak nst falan bagladımı
LivaveLeyla Minik_kalplim_ 30. haftamda gittim bebeğim 1 hafta önde 1 ay sonra dedi yani34. haftamda gidicem sonra zaten 2 hafta sonra giderim 36. haftamda 1 hafta sonra giderim 37. haftamda 38de doğuma giderm herhalde
Hahahh12 Minik_kalplim_ en son 29 haftada gittim orda 33 hafta ve üstü gebe varmı nst icin diye sordular . Bende merak ediyorum haftaya gittiğimde nst alır mı diye
Ebru-evlek Ben 32 haftalık ikiz hamileyim ve üstelik gecen hafta ıkı gün nst de sancı cıkması nedeni ile hastanede yattık ama doktorum cıkmasa da sancı ıkı hafta da bır çağıracagını söylemişti
LivaveLeyla Haytemiz 29+6da gittim cuma günü 1650gr 42 cm boyu bütün ölçümleri 1 hafta ilerde gösteriyordu
gunay-hasani9287 Ben 34cü haftadayım. Doktorum her hafta kontrole gelmemi istiyor. Bende tansiyon yüksek o yüzden.
Hafizeplt Minik_kalplim_ 32 de gittim ben 35 de çağırdı tekrar .. Çarşamba 35 olcaz Allah’ın izni ile o gün gitcez tekrar bakalım
ada94 Minik_kalplim_ deseydin bir ay sonra doğuma gelicem herhalde diye 😂😂 maksimum iki haftada bir olması gerekiyor aslında
Minik_kalplim_ ada94 ne bilim ya sormadım çıktım hemen bebeğin kilosu falan iyi diyince mutluluktan aklıma gelmedi 😒
FatoRamo Minik_kalplim_ 30 haftamda gittim 3 hafta sonra konturole gel dedi ama ben gidemedim randrvusu doluymuş ağustosun 5 randevu var şimdi 33 haftalığım 5 de bakacağız kaç hafta aralıkla çagırırsa artık
Gzde_06 30+5 de gittim doktor 1 ay snra fln gelebilirsin dedi bidaha ben 35.haftama aldım randevümü o zmn gidecem ama normalde 34.haftadan itibaren her hafta gelip nst ye gireceksiniz dediler bana
ada94 Minik_kalplim_ evet bilirim o anları bende yaşıyorum 😂 siz yine bir sorun nstye falanda girmeniz gerekiyor diye biliyorum .
Elita Minik_kalplim_ 15 günde bir demiştik ama bende bugün doğum sinyali olunca haftada 1 e düştü kontrol. Senin durumuna alakalıdır muhtemelen. 💐
YarenG Minik_kalplim_ 30. Haftadan beri 2 haftaya bir çağırıyor doktorum olması gereken de o aslında yarın 32 ye giriyorum