Oznurkmnt22 40+4 haftalik hamileyim yerimde duramicak kadar agrim var aglicam nerdeyse 5 dk 1 yada 2 sancim oluyor arada dun geceden beri hastaneye geldim acilman fazla yok dediler 2 3 saat yuru gene bakariz dedi ama duramiyorum ya nasil dayancam
Oznurkmnt22 Kara1833 doktorum burda doktoroum kendisi dedi baska hastaneye gidis mi yapsam nasil olur yoksa acikma olurmu yurus yaparsam dayanmaya calissam
Kara1833 Oznurkmnt22 yani her halükarda sancıyı çekeceksin ama ne olcagı bellimi olur sancın varmış hastanede olsan doktora bir zararımı oluyomuş zaten haftanız tam dolmuş bence başka doktora gidin bildiğiniz iyi olan varsa en azından belki onlar takip eder çocuk nasıl falan diye ne bileyim bazen bebek sancıyı kaldıramaz kalp ritmi yavaşlar olabilir korkmayın korkutmuyorum ama ihmalede gelmez ama genede siz bilirsiniz sorun yoksa doktor herşey yolunda sancıyı evde çek dediyse beklemek istersen senin kararın
Kara1833 Oznurkmnt22 durumunuz nasıl iyimisiniz bebek nasıl ne bakımdan kötü rabbim yavrunuza ömürler versin analı babalı büyütsün 🤲🤲🤲
Oznurkmnt22 Sancilar cok kotuydu acilmam olmuyordu fazla 7 8 cmle suni sanci igne vurdular kanamam oldu ikinmam oldu bayada 7 8 cmle doguma aldilar bebek hep yirtdi icimi dikisler atildi simdide yanmam oluyor ama en guzl seyde bebegime kavusmam