3MelekAnnesi3 Kızlar 30 haftada kalmıs bas cevresi ben 35 haftalıgım doktor yapcak bişey yok dedi ama Bu bi Sorun oluşturur mu
3MelekAnnesi3 ss-aa devlete gidiyorum ne beklenir ki kuzum kendi aralarında konusurken duydum birde dosyaya yazınca baktım bpd 30 hafta yazıyor
3MelekAnnesi3 Buket1906 bpd dediler cnm kendi aralarında da konusur kem bası kücük kalmıs yapcak bişey yok dediler
Buket1906 3MelekAnnesi3 hc kaç haftada gözüküyor canım o daha önemli belki genetik küöüklğk vardur olsa allah göstermesin söylerler mikrosefali diye
asyahumam 3MelekAnnesi3 diğer ölçümleri nasıl canım boy kilo falan belki genel olarak bir gerilik vardır küçüktür bebek? Bir de ultrasondan ultrasona fark ediyor merak etme bir şey yoktur Allah’ın izniyle
Buket1906 3MelekAnnesi3 inşallah düzelir ya da genetik tir canım benimde 2 hafta geride yedi ama hc ölçümü uyumluydu 30 haftadan sonra düzeldi çok şükür
3MelekAnnesi3 Buket1906 bilmiyorum sona yaklastık cnm haftaya ya da ondan sonra sezeryan olcam büyük ihtimalle bu hafta gün almaya gitcek cunku