Ruhak deletedmom6295 şimdi oldu benim kese çok küçük bu ölçme göre belkide ondan böyle oldu hayırlısı bakalım bekleyeceğiz 14 gün kadar 😔 daha fazla beklemesin rabbime çok tesekkür ederim canım
Ruhak MinikkkMucizem ben daha önce 2 kez düşük yaptım şimdide 6+2 diye gittim 5+5 çıktı ölçümlerden kese göründü ama bebek falan görünmedi 😪
MinikkkMucizem Ruhak bende 5+5 de gittim 5+3 gözüktü keseyi gordum 7.2mm di canım bugün 7+4 de kalp atışını duydum canım sende duyarsin kese boyun kacti
Patito__ Ruhak bebek gorulmeyebilir cnm gunden gune okdr farkediyorki bgun birsey yk yarn gdiosun kese olusmus cok hizli ilerliyor hersy sn gonlunu ferah tut suan durumun cok cok olagan kese 2,5 cm den ustteyse ve gozukmesse ozmn skintili olarak bakior drler
Mahinursmr Ruhak bu durum cok normalmiş doktorum sölemişti döllenmeyle ilgli bikaç gün oynuyor demişti 😊
mimarsub Canım ben de 5+5 de gittim kese 1 cm di görünmedi. Ultrasona göre 4+6 ydı. Bebek görünmemişti. Tabi ben de baya panik yaptım ama doktor normal demişti. 2 hafta sonra gittim kalp atışını duyduk çok şükür. 7+4 günlük çıktı 1 gün geriydi sadece sat a göre. Yani hiç panik yapma ilk baştaki keseye göre ölçüm doğru olmayabilir. Önemli olan bebeğin ölçüsü ☺️ Sen de göreceksin inşallah bebeğini boşuna stres yapma benim gibi
Melekbebek Ben 20+6 günlük hamileyim benim prensesim olucak biz de 5+2 de keseyim gördük 7+4 de bebegimi gördüm ve kalp atışını duyduk içini ferah tut
MinikkkMucizem Ruhak yok canım sadece keseyi gördüm adete göre 5+5 de ultrason a göre 5+3 bugünde adete göre 7+4 ultrasona göre 6+4 kalp atışını dinledim mucizem 9 mm olmuş 😍