Pamugunannesi1 Elita Aynı şeyleri bende yaşıyorum 2 gündür akıntım koyu krem kahverengiye dönük progestan kullanmaya başladım 27 haftadan beri baş aşağı durumunda dönmedi hiç biraz daha takip edip öyle mesaj atmayı düşünüyorum doktoruma şuan karantina da olduğum için gelsin istemiyorum 😫
Sympktz Elita çok şükür kilosu iyi önden gidiyoruz o yüzden de içim rahat. Benim durumumda iyi çok şükür ama bu sıcaklar mahvetti 🤦🏻♀️ Gece uyku uyumak zorlaştı oturmak nefes almak 🙄 ama yinede şükrediyorum az kaldı 🤩💜 sizin durumunuz nasıl 🌸
Elita Sympktz aynı dediğiniz gibi önden gittiği için içim rahat. Sıcaklar çok fen Gündü Bi şekilde idare ama gece çaresiziz. Hayırlısı ile bitirelim 🌿💐
Elita Srfdycn hareketleri maşallah çok güzel. Sadece akıntı da renk değişimi oldu kahverengimsi. Ciğer geliştirici değil de düşük önlemede yapılan Bi iğne vardı. Azcık daha zaman kazanmak için yapıldı. Adını bilemedim. Yanlış bir şey demeyim. 🤷♀️
Sunay10 Elita benimde erken geldi nişan alttan muayene etti 35 et 2 cm di 38/5 doğum oldu sen dinlen 37leri gör
Sunay10 Şimdi 33/3 ağrılarım var geçen hafta gittim suyun fazla hamur işi karpuz şeftalı yeme dedi dinlen dedi ama dinlenme şansım yok 14 aylık oğlum var o uyurken evi toplayıp yemek yapıyorm o kalkıncada yatmak zor üstüme çıkıyor
Elita Sunay10 doğru çok zor o şartlarda dinlenmek. Hele ki oğlunuzun En hareketli zamanları. Yardım gelecek biri olsa iyi olurdu sanırım 🤷♀️🤦♀️
Merakettiklerim Sunay10 Bana da suyun fazlaya yakın o yüzden tedbir alalım, karpuz veya şekeri yoğun meyveler yeme dedi zaten diğer çikolata felan onlar da yasak komple:'/ sadece hurmaya kaldım tatlı olarak
Babyyyymother Elita merhaba ben 34+6 da doğum yaptım 10 gün kuvozde kaldi simdi 40 i miz cikacak neredeyse gayet iyiyiz 🤗