sugarbaby 16 olduk ama cinsiyete 12 haftalıkken kız gibi dedi 15 haftalıkken erkek gibi dedi bakalım sıradaki ne olacak ☺️
canoldunbebegim Yagmur00 banada aynısını dedi kaç haftalıksınız acaba bende iki hafta sonra gidicem 12+4 haftalığım
ada94 canoldunbebegim benimkini kesin söylemişti doğru çıktı yani hala erkek gözüküyor 😂 pipinin fotosunu da vermişti
aslininbebegi22 canoldunbebegim 13 de erkek gibi 15 de kız gibi dedi 18 de poposu dönüktü detaylıyı beklemek de fayda var galiba🙈
Syda01 aslininbebegi22 ayni bizim gibi 13 de kıza benzetti 15 de erkeğe 17+4 olduk detayliyi bekliyoruz biz de
miranbeyinmothersi 10+2 yarın kontrolüm var acaba cinsiyet öğrenebilirmiyim aşırı derecede heyecanlıyım sağlıklı gelsin hiç önemli değil ama bazen bişey görüyorum almak istiyorum yada örgü yapmak istiyorum o yüzden heyecanlıyım 🥰
canoldunbebegim miranbeyinmothersi bilmiyorum ama erken gibi 12+4 teyim bende tahmin yapıyorlar ama net bişey duyamadık daha canım
Yagmur00 canoldunbebegim kızlar gostermıyor diyorlar ama erkege benziyor dedı yarın ogrenıcem allah kısmet ederse