cinderella Kızlar ya 30 HAFTALIK hamileyim sabahları canım hiç hiç hiç bişey İstemiyo zorla hazırlamaya çalışıyom ama midem bulanarak hazırlıyom gerçekten hele yemesi işkence gibi geliyo bana öyle midem bulanıyor ki en sevdiğim şey olsa bile zorla yediğim için yinede bebişe bi vitamini fln gidiyo mudur??
Masallina cinderella bende de aynisi 35. Haftamdayim. Sabahlari önce meyve yiyorum sonra kahvalti hazirlayip yapiyorum. 1 aydir birşey olmadi. Istersen oyle bi dene 🤗
esilaa cinderella sabah kalkar kalkmaz muz ye canım ondan sonra da istediğin zaman kahvaltımı yaparsın
Fidashka 32 haftadayim.Ayni durumdayiz🤦🏻♀️Zaten hamileligin ilk baslarindan biseyler aşermişliyim,iştahla güzelce bişeyler yemişliyim olmadı.Bir ara normalleşmiştimde şimdi sıcaklar geldiğinden beri daha kötü oldum.Günde 1 kez Akşam eşimle birlikte yemek yiyorum,o zamana kadarda hiç açlık hissetmıyorum eşim olmasa onu bile yemiycem nerdeyse 😕
Gulkar Bende 31 hafta bitti doktorum bu haftadan sonra beslenme ve su daha vok önemli dedi çocuk gerileyebiliyor zorda olsa yemeye çalışın malum havaların sıcaklığı bizleri daha cok yoruyor tost yapin yiyin ben oyle yapiyorum soguk sutle guzel oluyor