mercanmeb Merhabalar. 26+3 haftalık bebeğim ultrasonda 28+5 görünüyor. Kilosu da 1190 gr Dı. Çok mu fazla kilosu. Endişeleniyorum. Şeker testim de 28.haftada. Acaba şekerden dolayı mı kilosu çok.
Merveee34 mercanmeb bir tık fazla kilosu . Ama bu sende şeker olacağı anlamına gelmiyor . Güzel beslenmiş demek ki :)
DefneRana mercanmeb olabilr benim bütün kuzenlerim yakın akrabalarımın bebekleri öyle hep şişko doğuyorlar
Elita mercanmeb seninkinin kilosu normal gibi panik yapma. Benim ki o haftalarda baya tontişti. Şekerden şüphelendik şeker de çıkmamıştı. Sadece her ihtimale karşı diyetisyene gidip dengeli beslendim. Hala tontiş. Sadece ben düzenli kilo aldım. Genetik olabilir. Strese sokma kendini 🤗
zeynepemiromer mercanmeb canım benimde aynıydı o hafta da bence normal bana birşey denilmedi yani benim ki 1200 du sağlığı iyi olsun kilo önemli değil doktor sağlıklı ilerliyor diyorsa problem yok bence
mercanmeb zeynepemiromer inşallah 🤗 bilemedim 26 haftaya göre 1200 gr çok geldi gözüme acaba şeker mi diye kendi kendimi korkutuyorum galiba 😅
greybrde mercanmeb eltimin ki o haftada 1800 kilo idi sonra sonra kilo alımı yavaşladı sizinkide çok normal bence
zeynepemiromer mercanmeb tontis olacak demek ki 🤗 tabi yine doktorunla görüş bunları sor araştır canım hani altında başka birşey çıkmasın ama bence iyi yani hem zaten önde gidiyormus bebisin
balbocegim27 mercanmeb benim bebiş de 2 hafta önden gidiyor şeker testi de yapıldı temiz geldi genetikten galiba🤷♀️