Duygu_aslann Kizlar 30 haftalik hamileyim herkeste oldugu gibi göğüs uclarim karardi baya baya karardi 1 haftadir da kararan bolgeler deri dokmeye basladi hani ayni yilan deri değiştirir ya pul pul dökülüyor ve ayrica süt geliyor normal mi bunlar🙄🙊
Seda_nrr Duygu_aslann benim 20.haftadan beri derim dökülmeye başlamıştı hemen krem kullanmaya başladım 31.haftamdayım düzeldi
syazkaannn01 Duygu_aslann benimde aynı şekilde koyu kahverengi oldu rengi açılır mı diye umut ediyorum 😓 birde göğüste lekelenme oldu kahverengi pıtırcık lekeler normal mi sizce geçer mi
Seda_nrr Duygu_aslann aynısefayağlı kremim vardı farmasiden aldığım karnıma kullanıyordum göğüslerimede kullandım ama şimdi lansinoh aldım onu kullanıyorum
Duygu_aslann Cinarsmom21 kahverengi oluyo sanirim eski hali gibi ama hep döküntü oluyo ve bu durum hos degil ne hale geldik😂😂
Cinarsmom21 Duygu_aslann valla okuyunca çok sevindim geri haline dönüyor diye lekelenme malesef bendede var 29 a gireceğim 😔 inşallah beyazlar eski haline döner 😔
Duygu_aslann Cinarsmom21 evet cidden cok kotu bi goruntu bakmak istemiyorum artik😂 ama olsun bebislerimize feda olsun
Beyzaay Lansinoh göğüs ucu kremi, gerçekten tek bir kötü yorum duymadım. Doğumun yaklaştıkça arada sürmelisin diye biliyorum. Doğum sonrası göğüs ucu çatlaklarından, acılarından biraz kurtuluyomuşsun… 😊
Duygu_aslann syazkaannn01 bende lekelenme yok ama kararma var kahverengi bolgede. Ama lekelenmelerde gecer diye düşünüyorum sonucta dogm lekeleri geciyor yuzde vs
Sicakcikolataa Duygu_aslann benimde aynı şekilde dökülmeye başladı kahverengi pul pul dökülen yerlerin rengi açıldı ama