irem95- Kızlar benim göbek değilim resmen dışa doğru çıktı garip bir şey oldu doğumdan sonra bu tekrar eski haline dönüyor mü ?
midekoruyucu irem95- benim de dümdüz olmuştu 😂 bebek biraz daha içerde dursa heralde benimki de dışa çıkardı 😂😂😂😂😂😂 doğumdan hemen sonra düzeldi şuan tekrar çukur 😂 ama karartı kaldı, o düz çizgi de hala duruyor 25 gün oldu hala düzelmedi
midekoruyucu irem95- çatlak olabilir, benim son haftaya kadar hiç çatlağım yoktu. Birden çıktılar 😣 şuan karnım indi hepsini görebiliyorum da 🤭 mor çizgiler 😂
Kelebek14 irem95- Aynı bnmde öyle düğme gibi dışarı attı kıyafetlerin üstünden belli oluyo çok komik duruyo eşim dalga geciyo
tugba9293 irem95- benimde dışarı dogru cıkmaya cabalarken cıkmadı ama içinde siyah bir pislik var o neyin nesi diye ellemiyorum. dogumdan sınra cıbbızla cekicem :)
Birkuzucukbeklerken midekoruyucu hay maşallah kuzuuuu gözün aydın doğdu doğacak derken doğurdun demek sonunda ben baya uzak kalmışım o zaman hiç haberim olmadı ya benimmm darısı @depsizoo nun başına sonra da benim tabikisiiiiiii😂😂😂😂😂😂
midekoruyucu Birkuzucukbeklerken valla şaka maka doğdu bizim sidikli 🤭 Allah herkese sıralı doğum versin bacım 😂😂😂😂😂
Birkuzucukbeklerken midekoruyucu aminnnn sırada hatunun Bi tanesi var ama görmedi galiba henüz sonra bana geliyor sıra 😂😂😂
aselnannesi irem95- dönüyor canım:) göbek deliği de zaten bebeğin duruşuna gore değişiyor bazen ben bakıyorum normal bazen bakiyorum genişlemiş Bazen de dışarı doğru çıkıyor 😂😂😂😂