2sy Doktorum en son gittigimde boyle biseyden bahsetti dikis yerlerine baski olacağı icin eger bebegin gelisimi vs de iyiyse 39lara kadar birakilmaz gibi bisey demisti. sizin doktorlar n3 diyor bu konuda? 2.gebeligini 39.haftalarda sezaryenle yapan var mi
Sedakbyk 2sy ikinci gebeligimde 39+5e dogum yaptim,doktor anne karninda ne kadar durursa o kadar iyi dedi.
Elifim_17 2sy benim ilkinde normal bekliyorduk 41 haftaya kadar bekledik ne sanci acilma doguma dair hicbir belirti olmadi bebegimjn gelişimi de geriden geliyordu sezeryana karar verdik. İkinci de tam 39 haftalikken sezeryan oldum.bu 3.de kaçıncı hafta olur bilmiyorum artik😆
2sy Elifim_17 anladim o zaman bizim de 39u bulabilir belki. Bi an once kavusmak istiyorum ben de artık 🙈☺️
Mom626 2sy benimde ikinci sezeryanım 35+3 oldum 39 da alırız demişti bu hafta kontrolüm var bakalım ne diyecek erken doğum riskim vardı erken hamile kaldığım için ama şükür bişey olmadı aksilik olmazsa 39 u bekleyeceğiz diyor
2sy Mom626 hmm demek ki 39 da beklenebiliyor. Bakalim benim de yarin belli olacak. 38 haftasında kavusuruz diye dusunuyordum ben de :)
Elifim_17 2sy inan bende biranonce dogurmak istiyorum bu sicaklar beni mahvetti koca karınla gezmek cok zor yatamiyorun kalkamiyorum surekli terliyorum benim 3.oldugu icin doguruncada cok zorlanicam 3 cocukla ama yinede beden olarak hafiflemek istiyorum😀 29 haftaligim daha 9 haftam var 🙃 sen kac haftaliksin
2sy Elifim_17 37 haftaligim ben canim.. az kaldi sukur 🙏🏻 maksimum 10-15 gun gozuyle bakiyorum artik.. ama gercekten cook zor bu sicaklarda.. disari cikamiyorum hep evdeyim evde de ter ustune ter. Uykularin da keyfi kalmadi saga sola donmek bile zor. Bende de 5 yasinda hareketli bi erkek cocugu var🙈❤ ama olsun hamileliktense cocuk bakmayi tercih ederm ben :)
Elifim_17 2sy Allah bagislasin hepimizin çocuklarını canim senin cok az kalmis ne güzel . Bende ayni dusuncedeyim valla hamilelik çekilmiyor helw bu sicaklarda işkence resmen zaman gecse zamani gelse de dogursam ondan sonra her türlü bakılır
Ayse2011 2sy 2 gün sonra 38+4 olucaz 2. Sezeryanım doktor bilerek bekletiyor çünkü 1 gün bile karnındayken değerli demişti bende ona göre hareket ediyorum çarşamba doguma gidicez.
Baloncuk41 İlki 38+3 de olmustu suyum azalmıştı, bu sefer hic konusmadık 35 haftalığım haftasonu gidicem doktora karnım cok iriydi ilk kizimda mosmor çatlamistim bunda o kadar yok kilosu 32 de 2.200 dü bundan sonra nolur bilmiyorum ama acele etmez gibi geliyo
Tugceisil 2sy ben 39+1 im bugün ve doktora 40 beklemek istediğimi söyledim tarihi bebeğimin belirlemesini sürpriz olmasını istiyorum ayrıca şartlar uygun olursa ssvd deneyebiliriz. 2. Gebelik olduğu için saha bilinçliyim sancı su nişan geldiğimde hastanede olman yeterli gerisi nasip kısmet