Meliskam gokcekocyigit07 merhaba canim bende 22 de yaptirdim burun kemigi haftasina gore kucuk dedi doktor…sende kaç mm cikti burun kemigi olcusu ?
Meliskam Karanfill bende 22 de yaptirdim ama bir sorun dedi doktor burun kemigi kucuk diye… canim sende kaç mm cikti burun kemigi ?
Cgdemmcrtm Kiziltan merhaba Ümraniye santralde dr. Erbil Çakar var gayet iyi tüm detayıyla bakıyor uzunda sürdürüyor ve muayene ücreti 250-280 gibi bişeydi yakınsınız bir araştırın isterseniz
Crcs Mk34 merhaba inşaallah iyidir siz ve bebeğiniz. Ben de Ali ekiz’e aradım 750 ₺ denildi. Neden acaba?
gokcekocyigit07 Meliskam ölçü olarak hiç bilmiyorum çok şükür bir sıkıntı çıkmadı, şu an 28 deyim, Allah büyük ya neler diyorlar hiç takma
Karanfill Meliskam canım hiç bilmiyorum ama herşeyi normaldi benim. Belki küçük burunlu olur annesi 😍
gokcekocyigit07 Meliskam normalde kitap veriyorlar ama bana bu gebeliğimde verilmiyor, 9 ay öncesi 40.haftada kordon dolanması sebebiyle ölü doğum yaptım kızımı kaybettim, arkasına hamile kaldım aynı doktora gidiyorum, istemedim kitap flan o yüzden bilmiyorum
Meliskam Karanfill acaba kucuk burunlu olmakta kime cekicek 😁 bana desem kucuk degil normal babasi desen masAllahi var😁