Gamze23_65 Merhaba 9+4 haftalık hamileyim hipertiroidi teşhisi konuldu ilaç yazdı doktor bebeğe olumsuz etkisi olur mu bu hastalığı yaşayan oldu mu
Hilal-95 Gamze23_65 kullanmadan daha çok zararı var allah korusun troid vücudun beyni dedi doktorum en başından beri kullanıyorım malsef önceden düşük yaşadım bunun yüzünden sabah aç karnına içiyorum sonra 1 saat sonra kahvaltı yapıyorım cnm düzenli kullan geçmiş olsun
Gamze23_65 Hilal-95 benimde ilk gebeliğim düşüktü acaba TSH yüzünden mi düşük oldu diyorum çünkü o zaman farketmemistim eczacı tok karnına sabah akşam demiş ilaca
Hilal-95 Gamze23_65 tok karnına değil bnada ilk sabah akşam verdi bilemiyorum sor istersen troid ilacı aç karnına alınır ben akşam mecbur bekleyip içiyodum eczneci öyle söledi ama düşürmüştü benimkini zaten ıkıtane piyasada troid ilacı varmış euthyrox 50mg bnimki
Gamze23_65 Hilal-95 Bana propycil 50 mg yazmış üzerine özellikle tok yazmış berbat bir tadı var hemen yuttugum halde acısı tüm boğazıma yayıldı
Hilal-95 Gamze23_65 senın farklı olablır canm bilemıyorum inşallah hemen düzelir🤗 insan bi kayıp yaşayınca korkuyor allah sağlıkla nasip etsin 🤗🤲🏻
Curcu Hilal-95 sizin kullandığınız hipotiroidi ilacı Gamze23_65 hipertroidinin çok zararı var hergün düzenli kullanmaya dikkat edin mümkün olduğu kadar aynı saatlerde kullanmaya çalışın ve ayda bir değerlerinize baktırın bir sorun olmaz inşallah 😊