archerwoman Kızlar yardım edin nolur cuma doğurdum memelerim taş gibi sert bir de ucu çok acıyor hametan pomad sürüp pedle kapatıyorum annem diyo ki çocuk kimyasal emiyor siliyorum aslında ılık suyla sizce ne yapayım benim gibi olan var mı nolur iki dk lık aramda yazabildim bilgilerinizi paylaşın benimle🥺
Hatice2311 archerwoman emzirmeye devam ediceksin canım yara olucak ama yapıcak bişi yok lansinoh yada mustela göğüs ucu kremi kullanabilirsin o sekilde emzirme yapabiliyorsun en azından cok yara olmasını önler
Gizem_34 archerwoman lansinoh göğüs ucu kremi alın direkt işe yarıyo ben emziremiyodum resmen hemen etkisini gösteriyo meme ucunuzu kuru tutun göğüs pedi kullanın kremden sonra birde sık sık sağmanız gerekiyor eğer çok ağrı varsa
midekoruyucu archerwoman benimde doğumdan bi kaç gün sonra göğüslerim yara oldu ve taş gibi sertleştiler çok canım acımıştı. Sıcak duş aldım baya masaj yaptım uçlarına da teramicyn sürdüm bi kaç saat beklettim bebeği emzirmeden önce iyice yıkadım. Sonra uçları düzeldi çok şükür ertesi günü eşime pompa aldırdım sağdım sütü biraz zorladım canıma acıdı ama o da düzeldi sonra. Vücut da bizimle beraber alışmaya çalışıyor gerçekten zor bi süreç
Gizem_34 archerwoman ben göğüslerimi sağıp bazen 4saat falan emzirmeden sadece sağdığımı verip göğüslerimi dinlendiriyorum bazenn mecburen
archerwoman Gizem_34 aynısını yaptım ama sanki lansinoh çok iyi değil nemlemdirici gbi mustela da sipariş edicem şimdi garmastan da aldırıcam eşime 🙏🏻Sizinki de zor mu uyanıyor resmen uyandıramıyorum gece de uyumadan sürekli ağladı mama meme aradı 🥺4 saat fazla diyolar 2 saatte bir diyolar ama ben uygulanamıyorum çarş günü randevumuz var artık doktora göre hareket edicem sarılık var derse çocuk kilosu gerideyse vs ona göre hareket edicem sarılık var zaten yüzünde 😭
Akkoyu Gizem_34 ben daha doğurmadım ama göğüs uçlarım çok yara oldu çevresi şişti lansinoh kullan dediler iki günde bir . bir kere sürüyorum bi etki yok suanlık daha mı sık kullanmam gerekiyor anlamadım
archerwoman midekoruyucu ya 💜paylaştığınız çin teşekkür ederim ben de ayyynen bu dediğiniz şeyi yaşıyorum pompa aldım sağoyorum üçüncü günümüz tek memeden 15 cc fln çıkıyor doymuyor gibi de geliyor o zaman şimdi sağım artı krem yapayım sileyim çok korkuyorum
Deryaderinn archerwoman gümüş kapak daha kullanmadım ama çok önerildi içine kendi sütünü koymakta yariyomus lansinoh göğüs ucu silinmeden de emzirileniliyo diye biliyorum
Brcccc archerwoman hiçbir krem bende işe yaramadı o acıyı bilmem mi insanın ciğerlerini söküyorlar sanki gümüş kapak benim resmen şifa kaynağım diyebilirim daha o gün gördüm faydasını ne yara ne birşey şiddetle tavsiye ediyorum
midekoruyucu archerwoman ertesi güne düzeldi, pompam yoktu ilk elle sağdım ama çok işe yaramadı, sağım yaptıktan sonra düzeldi şükür 🤲🏼 Arada bi gene emzirme saati geçince şişiyor taş gibi oluyorlar, sağıyorum iyi geliyor
Sibel081 archerwoman Avent göğüs kapağı tavsiye ederim göğüs ucunu nemlendiriyor ve akan sutu de ziyan etmiyor birikiyor içinde arkadaşım kullandı çok memnun kaldı bende daha doğum yapmadım ama şimdiden aldım bile
Sarew archerwoman gogus ucuna lansinoh kullanmıştım silmenize gerek de yok emzirirken ben hep o sekilde emzirdim ve yarayı akşamına gecirmişti sertlik olarak da bi 10 güne falan nirmal haline dönüyor gögüsler terbiye oluyor yani
Nrhnn archerwoman göyüs pedi kullanma , göyüs pedi yüzünden benimkiler cok gec iyileşti ve yaralar oluştu kanıyordu artık.Dogumdan daha beter bir acı bana göre🥺 göyüslerini her emzirmeden sonra yıka havalandır sürekli acık kalsın lansinoh krem dısında krem kullanma kesinlikle avent göyüs kapaklarıda cok iyi
archerwoman Nrhnn kimi diyor ki hava alsın aç kimi diyor ki kuru olsun ped takvalla ne yapacağımı şaşırdım şimdi sağım yaptım emzirdim garmastan pomad sürüp pedle kapattım umarım iyi olur
Tugbamete archerwoman canım benim göğüs uçlarım resmen yarılmıştı kan akıyordu doktorumun önerisiyle garmastan pomad sürdüm ve avent silkon göğüs kapaklarını kullandım göğüs uçlarını pedle kapatırsan hava almaz mutlaka göğüs kalkanı kullanmanı tavsiye ederim ağlayarak emzirdiğimi biliyorum Allah o acıyı kimseye yaşatmasın doğum yanında halt etmiş bu şekilde 2 günde geçti benim. Sertleşme içinde ılık suda masaj ve sağıö yapabilirsin. Birde bebeğinin göğsünün tüm kahverengi kısmı ağzına aldığından emin ol tam almazsada yara yapıyormuş bilgin olsun
archerwoman midekoruyucu hımmm anladım sizin kolay düzelmiş o zaman benimki hep taş gibi zaten yeni geldi sütüm sıkınca damla akıyo bu sütüm geldi demek di mi? Çocuk indiriyor mu sütü bilmiyorum ama emzirince kaka çiş yapıyor ya çok tecrübesiz hissediyorum kendimi memelerim hala şiş emziriyorum biraz azalıyor sonra bir daha şiş Çrş günü ilk kontrolümüz var orda anlaşılır doyup doymadığı vs
tugbakaragul archerwoman göğüslerinizde süt dolmuş olabilir. Sağma yapmanız sizi rahatlatacaktır. Ilık suyla masaj yapıp göğüs pompasıyla sağın iyi gelecektir , şifa bulun inşallah çok geçmiş olsun. ♥️
archerwoman tugbakaragul ❤️❤️❤️❤️Tmmdır çok teşekkür ederim çok sağolun hepsini yapacağım Allah razı olsun duş alıyorum günde bir ama sıcak kompres de iyi olur diyolar eşim göğse kalbe sıcak tutulmaz diyo ama bi şekilde su da tutuyoruz duşta
Sarew archerwoman çok iyi anlıyorum sizi ağladığımı biliyorum ne zaman düzelcek şişlikler falan diye ama 10 günü gectikten sonra düzeliyor