UsanmazPandaaa Yamacin-Annesi ben iyiyim çiçeğim toplandım gibi gibi şükür kızçem nörsün artık tekmelerden çok direnmeye başladı kemiklerime kemiklerime beni deli ediyor
Yamacin-Annesi UsanmazPandaaa oyy yerim o ayaciklarini ya😍benimkide yerine yerleşiyor diye kaburgalarim ağrıyor
Sicakcikolataa Yamacin-Annesi evet güzeldir buralar 😊 şuan baya sıkıntılı inşallah biran önce şu beladan kurtuluruz 🙏
Yamacin-Annesi @Akrepbebek canım bişey sorcam hamileyken ağrı kesici krem sürmenin bi zararı varmıdır?
Akrepbebek Yamacin-Annesi krem hakkında bir bilgim yok canım.Kremin adı ne? Kas gevşetici filansa sakın sürme.
Yamacin-Annesi Akrepbebek ağrı kesici hap aldim ama boynuma bişey oldu çok ağrıyor her hastaneye gidip gelmemde bişey oluyor bana hastane uzak olunca işte çokk teşekür ederim canım 🙏🥰
Akrepbebek Yamacin-Annesi anı hareket etmişsindir boyun damarların üst üste gelmiştir sürekli hareket ettir boynunu ve sıcak tut düzelir inş 😘 geçmiş olsun canım.
Yamacin-Annesi Akrepbebek sağol canım ben hamile değilim hastalık benimki galiba 😂 biran önce dogursamda kendime gelsem sende boylemisin yoksa tek bendemi böyle 😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi bende böyleyim merak etme. Her gün bir problemle mutlaka karşılaşırım artık kocam elimde kalmış.adam utanmazsa yeter diye çığlık atae😂😂 ama ne yapalım off elimizde olan bir şey değil 😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek tek olmadığıma o kadar çok sevindim ki anlatamam sana 😂😂 bi bana böyle oluyor sanıyordum Allahtan tek degilim😂😂😂 13 haftalık olucaz yarindan sonra belki gecer bi ümit 😂