Yamacin-Annesi UsanmazPandaaa ederim canimcim 😍 bugün ahava çok sıcak bekle biraz akşam üstüne doğru temizle kendini çokk yorma tabi 😘
UsanmazPandaaa Yamacin-Annesi ben evdeyim benş dert etme sen dikkat et dışarıda sıcakta asıl yanına buz falan al ensene falan koyarsın rahatlatırsın kendini 🌺🌺
Yamacin-Annesi Akrepbebek 3.50 gece inşallah güzel haberlerle gelicem dün çünkü karninim üstüne düştüm biraz endişeliyim o yüzden ama bi agrim bişeyim Yok inşallah bişey olmamıştır dualarınızı istiyorum 🥰🙏
Akrepbebek Yamacin-Annesi çok geçmiş olsun canım dikkat et. Bir şeyin yoktur inş. Ağrın kanaman yoksa bir şey olmamıştır inş. Zaten onların içinde bulunduğu amniyon sıvısı darbelere karşı koruyor bebekleri 🥰 tabi ki dua ederim🤲
Yamacin-Annesi Akrepbebek hicbiseyim yok dun acile gittim bakmadi doktor kanamam yok diye inşallah bişeyi yoktur gecen haftada eltim düşmüştü oda 8 aylik hamile benim düştüm yerden düşmüştü milletin gözümü ne değiyor anlamadim😂😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi ahh bu milletin gözü. Dikkat edin kuzum. Bol bol ayetel kursu oku hem kendine hem bebeğine.
Yamacin-Annesi Akrepbebek okuyorum internetten açıyorum evdede okunsun diye iyi oluyor sen napiyorsun nasılsın 🙏
Akrepbebek Yamacin-Annesi çok serin 😁 yok canım dikkatli yapıyorum 😘 bol bol su iç dışarıda orası cok sıcak
Yamacin-Annesi UsanmazPandaaa neyseki sıcaktan çok etkilenmeden geldim teyzelerine selami var bebişin 🥰😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek öyle yaptım iyiymiş bebiş bi kac tane tahlil istedi yarin sabhtan onlari vericem utrosan kağıdı alamadim yazıcı bozukmuş ama ekranda gördüm uzanıyordu 😂