Hilal-95 Zamanbukucu sürme sürme 🤗 ben yağlıyorum ama çatlamım diye okadar zaten memeden çok huyluyumdur🙈 nasıl emzırcem bılmıyorum inşallah ozaman geçerde bebeğimi emziririm 🤗
Hafizeplt Zamanbukucu şimdiden çekiyosa sonrada çeker işte bende mochi bakıuodum lazım olursa diye ama artık bundan alırım🤭
fatmArslan06 Zamanbukucu doğumu tetiklese işime gelirdi haftam uygun zaten yoksa benim tembel oğlanın niyeti yok 2 daha mi sıksam 🤣🤣🤣 hic belirti yok sarılalım 🤭😃😃😃😃😃
Zamanbukucu fatmArslan06 senin haftan uygun aslında gerçketen 😄 birşey kalmamış sağlıkla gelsin 🙏🏽 benimkide oğlan erkekler geç doğuyor derler genelde ama istisnada olabilir
Seda_nrr Zamanbukucu ahhahahahhah ya ben krem sürmeye bile korkarak sürüyorum 😂Ama birşey olmaz bence bikereden siz yine kendinizi gün içinde kontrol edin evham yapmayın 🙏🏻
Deryasami150819 Zamanbukucu o sıvı kolostrum dediğimiz şey. Bebek ilk onu emecek yoğun oluyormuş normal sütten. Çok faydalıymis
Didemcann Zamanbukucu hiç bişey olmaz ben hep merakımdan sıkıyorum bakıyorum arada sanmıyorum kötü bişey olacağını 😅
Zamanbukucu Didemcann ne kalmış ki sağlıkla gelsinler hepsi 😊 ay benim haftam okadar büyük değil yoksa bende korkmam valla 😄
agustosannesi1 Zamanbukucu ben de bir kere meraktan göğsümü sıkmıştım üzerinden bir kaç saat geçti ve sarı bir sıvı gelmişti panik olmuştum😅 üzerinden 3 hafta falan geçti şimdilik bir sıkıntı yok çok k şükür 😃