esmerrmm Kizlar devlette dogum yapinca hastanede kac gun kaliniyor yoksa ogun dogum yaptirip gonderiyorlarmi . Sezeryan . Normal dogum ikisinde ne yapiyorlar bilgisi olan
Pembe_duslerr esmerrmm şehir hastanesinde yapmıstım pandemi öncesi 2gün kalmıstım normal dogum.şu an ikinci gebeliğim pandemi var bir gündr cıkarıyorlar sanırım 🤷♀️
esmerrmm depsizoo ben serum yerken bile.nezamn biticek diye krizlere giriyorum kendime . Bide 3 gün tobeler olsun 😄
depsizoo esmerrmm 😂 merak etme şuan 1güne düşürmüşler işte koronadan kaynaklı bişey olmadığı sürece 1 gün sonra çıkarıyolar 😬
mom02636 esmerrmm sezeryan gününden bir gün önce yatısınız yapılıyor doğumdan sonraki 3.gun çıkıyorsunuz toplam 4.gun çıkmıştım yani iskence gibi gelmişti ama insanın kendi evi gibisi yok rahat edemiyor insan
esmerrmm mom02636 oo cokmus gercekten ben hastanede okadar sure kalamam fenalik geciririm ec gibisi yok dedigin gibi . Dogum şeklim daha belli degil ama hayirlisi olsun insallah
esmerrmm Birgul6581kwkq istege bagli cikabiliyormu bunu bilmiyordum 😄 o anki ruh halime gore boyle birsey belki olabilir😬
Selin12- esmerrmm pandeni olmadan önce devlette doğum yapmıştım sezeryanda 2 gün tutmuslardi normal doğumu 1 gün tutyorlardi ama şimdi sadece 1 gün turyorlarmia galiba canım