Rozam21 Zeynepnurr bilmem ben 3 gebelik gecirdim 3 kiza benziyor dedi 2 hafta sonra tam belli olur demişti 3 doğru çıktı yanılmadı hic
gbyalcin Bir_abla https://www.hizliresim.com/cxzxk9c Oldu heralde ilk defa yüklemeye çalıştım 😊 bir de şimdiden teşekkür ederim
Selin-masal Bir_abla geçen bana küçük demiştin abla herkes tahminlerin tuttu dedi ben cinsiyeti 9ğrendim şimdi sana foto Atacan tahmin isteyecek bakalım banada tuttura bilecek mısın
Bir_abla Selin-masal ar bakalım canım merak ettim kaç haftalık 16 dan aşağıysa yüzde yüz bekleme derim canım
Bir_abla gbyalcin ama tekrar oaktım oaralel gibi de gözüküyor kız gibide 😅 ama dik te böyle kimde gördüysem kız çıktı ben dik oldujları için ısrarla erkke dememe rağmen o yüzden sana kız diyecem canım erkke dediğim unut sen 😂
gbyalcin Bir_abla doktor da büyük ihtimalle kız dedi ama hamile olduğumu söylediğimden beri herkes erkek hissediyorum diyo 🤭 bu bi de 12 haftalık hali. 10 gün sonra kontrolüm var çatladım meraktan 😅 çok teşekkür ederim
Bir_abla Mina2017 rica edeirm canım büyüdükçe ayabilirisn aama 13 den sonra sadece bacak arası usg lerde tahmin edilebiliyor yandna gözükmüyor ar5ık
Bir_abla gbyalcin rica ederim canım dr nin kız demesine sevindim buda büyük şhtimal kız demek çevreye aldanma sen bence de kız bebeiş geliyor