ebruyusuf Merhaba hanımlar az önce lavaboya gittim iç çamaşırımda sümüksü hafif sarımsı bi akıntı gördüm acaba nişanmidir o? ilk gebeliğim olduğu için pek bilmiyorum😊 yardımcı olabilirmisinz❣
ebru23 ebruyusuf evet sarimsi da oluyo yogun sumuksu bir sivi kanli gelmeyrn de oluyo muhtemelen. nisan canim
Borusesi ebruyusuf 1 hafta oldu geleli aynı sizinki gibi dünde jel gibi akıntım oldu 3 sefer doğum daha başlamadı doktoruma da söyledim bir şey demedi bekliyorum hala 37+3
Hafissee ebruyusuf hayır sarımsı akıntı nişan değil pembemsi kırmızımsı ya da kahverengimsi nişan sayılıyor . Sarı olan şey de akıntı son haftalarda yogunlaşması cok normal
ebruyusuf Arzubaran arzu bekle ben bilgi edineyim senin zaman in geldiğinde sana tek tek açıklarım senin daha 1 ayin var 😁😁
ebruyusuf ervacigimgeliyor benimde normalde akintim var ama beyazimsi bu sefer ki farkliydi sümüksü ve hafif sari renketydi
ebru23 ebruyusuf valla ben ikinciyi bekliyorum 😂 ins kolaylikla dogururuz 2 bucuk yasinda oglum 29 haftalik kizima hamileyim bide oglanin 2 gun sinra sunneti var vay halimr perde yikiyorum asabilirim ins
ebruyusuf Borusesi Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz hakkında 🤲🏻 sağ salim kucağımiza alırız inşallah bebisleri
Tuba_engn Borusesi Nişan kendini belli ediyor…Ben söyle tabir ediyorum sanki böyle tıpa pıt diye açılması gibi 🤣 Bende öyle oldu önce bi pıt dedi bir şey ve küçük bir kan 🩸 gelmesi ile doğum sancım başladı 3 dakika ara ile 🥰sonrası doğum
ebruyusuf ebru23 Allah yardımcın olsun😊 bende bütün işlerimi bitirdim çok şükür perdelerden de kurtuldum oğlumun doğasını bekliyorum❣
ebruyusuf Hafissee bilmiyorum ilk defa gördüğüm için bilgi edinmek istedim normalde yoğun bi şekilde beyazımsı akintim var bu seferki farkli olunca merak ettim