Eylulperi Zehratuzlu18 kullanmadım canım benim ki stresten oldu biraz kendimi rahatlattım ılık duşa girdim 24 saat sonra geçti
Betl Zehratuzlu18 doktora danış ama ilk gebelik bendede çıktı alerji demişti krem vermisti geçti sıcakta olabilir bilmiyorum benim Nisan gibi olmuştu bebeğin birseye alerjisi olup etki etmiştir dedi
iremcannn1907 Zehratuzlu18 canım şuan aynısı bende var 1 saat önce yoktu şok oldum görünce. Sanırım sıcaktan çok normal bişey.
Zehratuzlu18 iremcannn1907 evet alerjiymiş şimdi hastaneye gittim hastanedeki doktor güldü bunun için mi geldin diye Ma içim rahat etti ter yapabiliyormuş deterjan yapabiliyormuş sanarım sıcaktan oldu terledim değiştim ama vücudumuz hassaslanmış
iremcannn1907 Zehratuzlu18 aynen canım sabah kalktım geçmişti benim de ama karın bölgem komple senin ki gibiydi. Beni de bilgilendirdiğin iyi oldu teşekkür ederim ☺️
iremcannn1907 Zehratuzlu18 inşallah hemen geçer senin de canım. Bende kaşıntı yapmadı Allahtan sende var mı
Sicakcikolataa Zehratuzlu18 Bende de çıktı ama aralıklı sivilce şeklinde bu kadar birbirine yakın değil. Normalmiş korkma