Oznurdeniz İzmirde ayrıntılı ultrason için (perinatolog) nereyi tavsiye edersiniz ve fiyat bilgisi olan varsa yazsın lütfen ?
Burcu35 Oznurdeniz özel çınarlı hastanesi 200 tl ayrıntılı ultrason yapıyor doktor güler yüzlü ve ilgili
tuanis35 Oznurdeniz ben Buca tinaztepede Serkan güçlüye gitmiştim perinatolog 400 TL idi. Memnun kalmıştım
sudamlasi Oznurdeniz benimde detaylı ultrasonum yakın ama anlamadım ben gittiğimiz hastane yapmıyor mu detaylı yı başka hastaneye mi yaptırmak zorundayız 🤷🏻
Deniizzm35 Oznurdeniz bn randevu aldim haftaya gidicem bana fiyat verdiler hatta cd seklinde görüntü renkli foto falan verdiklerinide söyledi
Dncnjms Dün alsancakta dr sabahattin altınyurt’a gittim memnun kaldım. Perinatalog kendisi. Tekil gebelik 450tl,ikiz 550tl. Gayet detaylı tane tane ve sakince anlatıyor her şeyi tavsiye ederim.görüntüleri cd olarak da veriyor. Egepol hastanesinde radyolog bakıyor ben o hastanenin hastası olduğu için 150demişlerdi dışarıdan ne kadar bilmiyorum.
Oznurdeniz Burcu35 evet öyleymiş ama ultrasonu perinatolog değil kardiyoloji dr u yapıyormuş kimin yaptığı ne kadar önemlidir muallakta kaldım 🧐
sudamlasi [bilinmeyen] hıı anladım benim gittiğim hastanenin varmış ama görüntü net değilmiş kimse beğenmiyomuş Dr a söylesem başka hastanede yaptırmak istiyorum desem kabul ederler mi acaba🙄
Oznurdeniz [bilinmeyen] bize 600 tl dediler herkese farklı fiyat veriyo onlar. artık ne koparırlarsa !! o kadar lüzumsuz para vermeye gerek yok