nergisscelik Kızlar merhabalarr bugün doktor kontrolüm var özele gidiyorum 37+1 oldum alttan muayne yapilirmi bugün yani ben hayir desem bakmazmi biraz tırstım heyecan yaptim da 🤭
MHA21 nergisscelik bende 37+1oldum bugün benimde cuma günü randevum var o zamn 37+5 olurum merak ediyorum çatı muayenesi yapar mı acaba merak ediyorum bende
Esen3535 nergisscelik canm benim doktorum bi sonraki kontrolde çatı muayenesi yqpcam diye söylemişti tam 37+1 de olmuştum ama öyle abartıldığı gibi bisey yok olup bitti
Kvsraykt nergisscelik Sancı çıkmadıysa bebek kanalda değilse kısaca doğum belirtisi yoksa zaten çatı muayenesi gereksiz bir işlem istemeyebilir siniz en doğal hakkınız
KadersizMelek nergisscelik ilk gebeliğim de 37. Haftada kontrole diye gittim doğum yaptım 😅hazırlıklı gidin. Ultrason da açılmana bakıyor ve ona göre çatı muayenesine geçiyor. Son günleriniz belki bakmak ister. Siz her an hazırlıklı olun bence bu günlerde belli olmuyor çünkü.
nergisscelik MHA21 Aa ayniyiz canim sevindim😊 ben bugün gidicem bakalim neyle karşilaşcam biraz erken doğum olur diye korkularim var hepsi bu acidan falan geçtim
MHA21 nergisscelik bende çok sabırsızım ve zorlanıyorum artık bebeğimin kilosu az olmasaydı biran önce doğurup kurtulmak isterdim
Sevvalll41 nergisscelik bende 37+2 deyim doktor doğasada erken doğum olmaz istediği zaman doğabilir dedi bana:))
MHA21 gmzgncr yaa maşşalah Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ kaç kilo doğdu acaba darısı başımıza inşallah 🙏
nergisscelik gmzgncr Maşallahhh 🤩🤩 Rabbim bizlerede nasip etsin demekki bebişin doğma vakti zamani o zamanmiş Allah hayirli evlat eylesin inşallah canim benim🤲🤩❤️
nergisscelik Esen3535 İstemiyorum deyip yapac derse napim kaderime razi gelip sabredicem canim ama ağrim var karnimda fln oda ağri yaparsa bide
Esen3535 nergisscelik sezaryen olacaksan yapmıyorlar zaten öyle ağrı yapacak bisey değil canm saniyelik benim doktorum da çok kibardi çok kisa sürüyor hiç sıkma kendini