Eflinn1453 Kızlar bende 7+5 oldum hala mide bulantısı yaşamadım hiç tedirgin oldum bi problemi mi var acaba diye bu haftalarda herkesin bulanıyor çünkü kimse sorsam sizlerde durum nasıl
Lulikli Eflinn1453 merhaba canım ben 8 haftalığım bugün tam ben de bulantı var ama yakın arkadaşım hamile hiçbir bulantı yaşamadı sadece ilk 3 ayında sürekli uyudu. Şuan 6.5 aylık hamile tedirgin olma her gebelik bir olmaz 😊
mom02636 Hanife61 tabi stres olmamak önemli ama evde iki çocuk daha olunca pek yerimde duramıyorum dinlenemiyorum da biraz zor geçiyor yani 🙈
Bebegimveben0811- Hanife61 ben öğrendiğim de 5 haftalik falandım ama ertesi gün gittim doktora şuan 10+1 im istersen sen de git
mco Hanife61 folik asiti normalde hamile kalmayı düşündüğünüz aydan itibaren kullanmaya başlamanızı tavsiye ediyorlar bian önce başlamalısınız zaten ilk üç ay kullanılıyor sonrasında vitamin ilacına geçiyo doktorlar
Ikincimelek Mrblar bende 8+3 oldm bgun hayrlisyla gelsinler🎉🧿💕 ikinci hamileligim.. dun kontrolmz vardi şkur bisi yok kalbinide duydk