Nurylcndag Irmak7544 tam kafa karışıklığı haftaları gebelik birşey alacak kadar ilerlememiş ama birşey yapmadanda duramıyoruz öyle bir ara 😄
sudamlasi sgenc yaa evet şuan beğendiğim bi kaç takım pijama var ama bedenime güvenemiyorum😄 Bebeğin alışverişini de ordan yapcaz yine bi göz atayım en iyisi
sgenc sudamlasi bu arada istanbuldaysanız eminönü havuzluhan bebek alışverişi için tavsiye ederim. fiyatlar çok uygun. mesela ben geçen hafta dışarda bebek mağazasında 130tl ye beğendiğim 10 lu hastane çıkışını oradan 80tl ye aldım. çıtçıtlı bodyler ve alt pijamalar 3-5tl arası. bebek için a dan z ye herşey ve her marka var.
Nurylcndag sgenc anne için bi gecelik bi emici külot zaten en büyük ihtiyaç gerisi bebişlere ☺️ Bende bekliycem şimdilik zaten zayıf briiyim normalde karnım ne kadar çıkar çokta fark edermi bedenim bilmiyorum çünkü ☺️
Nurylcndag sgenc bugüne kadar hiç indirim yakalayamamış biri olarak bakma hissi uyandı ☺️ Eğer gerçekten uygunsa şimdiden bir tane alsammı ☺️
sudamlasi Nurylcndag en fazla 60 lira oluyo oda yeni geldiği zaman bi ay demeden 40 liraya düşürüyolar canım çok ta kaliteli bütün pijama takımlarım kıyafetlerim lcw dan.
Nurylcndag sgenc istanbulda değilim edirnedeyim hemen yakınında ama Edirne İstanbul kadar çeşitli değil maalesef ☺️
sudamlasi sgenc izmirde çok güzel yerler var ama yaşadığım yer dağın başı resmen imkanlar kısıtlı Buca Gaziemir taraflarında fln otursaydım iyi olurdu yine
Gulyllu Çok da kalın olmasına gerek yok canım hastane odası cok sıcak tutuluyor zaten bebek anne karnındaki sıcaklığı aramasın diye hem Doğum sonrası bir ateş basması da oluyor
Aliceindunyasi Nurylcndag canım benim de aralıkta doğumum allah nasip ederse kışlık olanların dabahlıkları kalın yada polar tarzı onun dışında o incelik standart sanki evler bebekten dolayı ister istemez sıcak olur üşürsekte yelek yada sabahlık kullanırız diye düşünüyorum
Ozteber Nurylcndag lcw de bugün 35 tl pamuklu alt üst takım gördüm hatta sabahligida vardı 59 tl di sabahlikta ben sadece alt üst takımı aldim kumaşı gayet kalın üşüyorsun rln dedikleri icin aldim yoksa bnm ağustos sonu eylül başı sadece beyaz vardı bu arada