KZeynepk 4 cm açıklığım var yatisim yapildi kızlar dua edin benim için kızımı sağ salim kucağıma alıyım
Cennet-polat KZeynepk aynı gündeyiz sizinle benimkinin daha gelmeye niyeti yok gibi😁sağlıkla doğsun Minnoş 🥰
Prenses21 KZeynepk ah benmde oyle kuzum yarin yatisim yapilck 4 cm aciklim vr allahim bir avazda kurtarsin hepimizi
Hilkatkaradagli KZeynepk canım doğum esnasındasın bana da dua et bebeğimde gelişim geriliği var 1 haftaya toplamaszsa alınacak inşallah kilo alır lütfen dua et bir avazda dogurursun inşallah🙏
AsM Allah yardimcin olsun 🙏inşalah cok kolay rahag bir dogum olur rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin 🙏
kayaebru9088 saglikla.sihhatle kucağıniza alın inşallah Allah yardımcınız olsun 🤲💐kaç haftalık bu arada
Hafizeplt KZeynepk ya böyle erken görünce çok heyecanlanıyorum günümün tahminimden yakın olduğunu hissediyorum 34+5 deyim🤭 çatı muayenesi falan yapılmış mışmıydı canım? İnşallah sağ salim kolayca atlatırsınız🥰
KZeynepk Eylem_kaya07 dün gece omur iliğim agridi çok bugün kasiklarim şuan belim kopuyo ağrıdan canım
Eylem_kaya07 KZeynepk Ay benimde belim ağrıyor kasıklarım ve vajinamda çok ağrıyor yürüyemiyorum üstüne oturamıyorum Çarşamba randevum var bakalım ne olacak