Denizyildizii Yaprakdokumusever benim ilk geneldi. Aslında spinal yaptırdım ama tutmadı uyuşmadım. Genel yaptılar. Uyanırken ağrıyla uyandım. Ağrılı halde birde karnıma bastırdılar oda çok kötüydü. Spinal olanlar karna bastırmayı falan hissetmiyor uyuşuk olduğu için. Uyuşukluk geçtiğindede ağrı hafiflemiş oluyor. Yani korkutmak için demiyorum asla Benimde zaten bir saat sonra falan hafiflemişti.
Yaprakdokumusever Denizyildizii Bende genel oldum ama bastırdıklarındaki ağrı dayanılmaz bişey değildi yani mecbur bastırmak zorundalar 🤷🏻♀️ Birde doktorum eliyle içimi temizledi onu da hissetmedim belki de spinal iğnesi de vurdukları içindir bilemiyorum. Ben canlı kalmayı kaldıramazdım zaten o yüzden genel benim için daha iyi oldu
Yaprakdokumusever Denizyildizii Aynı şeyi yaşamışız iğneyi vurmuşlar zaten sizinde hissetmemeniz lazımdı
Educator bahtnurr1 tansiyon yukselip nabız tavan yapınca heyecanım yatıssın diye sedasyon verdiler. Ama o korku bana yetti. Bebegı doğumdan hemen sonra yanıma getırdıler ama inanın salak gibiydim
bahtnurr1 @Yaprakdokumusever iğne ya yetersiz kaldı yada tam etki etmeden başladılar kesin yaa sonrasında onlar mı uyuttu sen mi bayıldın acaba
bahtnurr1 @Selin12- benim biraz mecburi olur diye de düşünüyorum ya hem çok kiloluyum hem geçmişte bi kalp ameliyatı geçirdim korkuyorum falan , daha önce gitmedim bu doktora hiç huyunu da bilmiyorum tabi bazı doktorlar gayet iyi ama bakalım şansıma artık
Selin12- bahtnurr1 bende kistikfibroz hastasıyım genetik akciğer hastasıyım buyuzden spinali öneriyorlar ama devlette bana genel anestezi yapmışlardı
Anesanne bahtnurr1 anestezi teknikeriyim biz hastanın isteğine bağlı genel anestezi yapmıyoruz. Sizi uyutacak anestezi uzmanına kalmış bişey belki yapar
Anesanne Anestezi uzmanı sizi değerlendirir kilonuzu ve ek hastalığınız varsa bu gibi durumları ve size uygun olan yöntemi size anlatır. Tabi ki konuşun kim kimi ikna ederse artık☺️
Anesanne bahtnurr1 şimdi konuşmak için erken bence. Zaten sezeryan için anestezi hazırlığı yapıldığı zaman konuşursunuz. Hem elinizde kan sonuçları vs olur. Anestezi doktoru hepsine bakıp size bilgi verir
bahtnurr1 Anesanne şöyle bi durum var eğer genel anestezi yaparım derse bulunduğum ilde doğum yapmak istiyorum ama yapmazsa 12-13 saat uzakta memlekete gitmem gerekiyor 33-34.haftada yola çıkmam lazım 😊
Anesanne bahtnurr1 valla değişik bi durum 🙄 eğer doğum yapacağınız hastanede bir tane anestezi uzmanı yoksa şimdi gidip konuşsanız bile kaç ay var daha ameliyata başka bi uzman girerse yine garantiye almış olamazsınız. Kesin bişey söylemek zor. Ya da gittiğiniz yerde genel olacağınız garanti mi
bahtnurr1 Anesanne doğru diyosun en azından fikir almış olurum ya 😊 özelde yapmayı düşünüyorum gidersem onlar için parayı ver istediğini yapsınlar mantığı var