iremgoksel Güzel anneler mağlum sıcaklardan dışarıya çıkamaz olduk son dönemlerim 35. haftamıza girdik evde nasıl vakit geçiriyorsunuz 🤰🏼 Temizlik yaparak zaman geçiriyordum ama artık ufak tefek sancılarım olunca onuda bıraktım önerileriniz var mıdır 🤦🏼♀️
Tuubacvk iremgoksel evde tek başına olunca vakit geçmek bilmiyor gerçekten bende sürekli dizi film izleyerek geçiriyorum günlerimi 🙈
Deletedmom_33 iremgoksel Dizi, film, bazen kitap. Ya da bilgisayar oyunu. Hoş son zamanlarda bilgisayar başında oturabilir mıyım bilmiyorum 😅
Azizinannesi2 iremgoksel aynen öyle oluyor bı bakıyorum akşam yemek saati gelmiş zaten onu sabah uyanır uyanmaz düşünmeye başlıyorum da neyse 😂😂onu yap ortalığı topla geri yemeği karıştırmaya mutfağa git oda topladigim oda o oda değil 😂😂
Deletedmom_33 iremgoksel Polisiye severseniz Tess gritsen cerrah serisine başlayın ben 3 günde 2 kitap bitirdim o seride 🤣
esmerrmm iremgoksel valla evde vakit gecmiyor gidip gelip soguk su buz dondurma yiyorum boyle geçiyor yatak odasindan cikmamiyorum.surekli yataktayim cok sicakk diger odalarr ölduk bea 🥵🥵
BsraAktr Alize puffy ip alıp bebişine battaniye örmeni tavsiye ederim şiş tığ vs kullanılmıyor parmakla örülüyor hem eğlenceli hem vakit geçiyor :)