elfmoom Selin12- su hiç içemiyorum hemen kusuyorum içince 🤷🏼♀️ onun yerine soğuk ayran içiyorum bol bol.. eğer midemi bir şey rahatsız ettiyse hemen kusturuyor sonra rahatlıyorum 🙏🏻🙏🏻
Selin12- elfmoom Allah yardim etsin ben 12+5 oldum daha yeni yeni hafifledi kusarım ben artık ağlıyordum surekli
elfmoom Canselyaren aaa gerçekten mi ne güzel aynıyıız :) of ne güzel aman hiiç bulanmasın inşallah gerçekten çok kötü :(
Selin12- elfmoom sizin kendi rahatsızlığınız dan dolayı demejki vermiyor çünkü ben 6 haftalık tan beri kullanıyorum
elfmoom Annesininbalii benim 5. haftamda başladı yerleşme ve rahim büyümesiyle alakalıymış doktorum hemen önlem amaçlı progestan başladı
Annesininbalii elfmoom Durdur mu peki , bende günde bir kez progesteron alıyorum ama aynı devam ediyor , çalışıyordum rapor verdi Dr evdeyim dinleniyorum , kahverengi akıntıyla birlikte 😔😔
Selin12- Burcu1562 evet ama limon tansiyon düşüklüğü sebep veriyor yesil eksi elma yiyin benim şuan o şekilde biraz hafifledi
Selin12- elfmoom benim tansiyonum 7,3 8,4 filanda ve daha çok düşürdü doktorum limon yeme tansiyonun hepten düşer dedi
elfmoom Annesininbalii bazen duruyor bazen oluyor dün tekrar oldu mesela.. bazı insanların doğuma kadar oluyormuş benim annem her ay adet görüyormuş 🤷🏼♀️
Seryy elfmoom bulantılar falan kalmadı artık hiç bitmeyecek sandım ama bitti şimdi iyiyiz çok şükür halsiz olduğum Bi dönemdeyim şu ara sıcak hiç yaramıyor zor nefes alıyorum
elfmoom Seryy amannn çok şükür 🙏🏻 benim o haftalara bi bu kadar daha vaktim var 10 kilo veririm bu gidişle 😂
Selin12- elfmoom evet Dr prilam ilacı sadece hamilelere özel olarak üretilmiş bitkisel bir ilaç mis oyuzden direk bu ilacı veriyorlar bana yaramadı kesmedi mide bulantilarimi ama normalde çok etkili çoğu kişiye yarıyor
Sicakcikolataa elfmoom asıl 3 ay mide bulantısı ilacı kullanılıyor genelde☺️ çünkü 14-16. Haftadan sonra kesiliyor bulantılar. Onzdy ağızda eriyen tablet aşırı etkili bulantıyı ama çok pahalı bı ilaç ben sadece onu kullanabilmistim. Geçmiş olsun🙏🙏
elfmoom Sicakcikolataa doktorum genel olarak 3 ay ilaçtan uzak durduğunu verirse şurup verdiğini söyledi.. benim karaciğer iflasım olduğu için ekstra dikkat ediyor galiba