Eabkrc Gizemmm12 Alah askina brn jiletle rezil olmaya cokmu hevesim ilk 3 ay agda cekistirdigi icin dokgir onermiyorum cekiyor kalbini durdurabilir dedi bilip bilmeden atarlanmayin
Gizemmm12 Eabkrc riskli gebelik olmadığı sürece ağdada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum afedersiniz ama ilişkiye girerken hiçbir şey olmuyor da dışardaki tüyleri alınca mı kalbi duracakmış?
Hayris21 Hamile olduğumu bilmeden yaptırdım lazer ama doktorumuz önermedi sonraki aşamada yapmadık bizde. Hamile olduğunuzu dile getirdiğinizde lazer merkezi de yaptırmıyor sağlıklı bulmuyorlar.
ktnzehra49 Eabkrc pardon ağda neden yapılmasın her ay ağdaya gidiyorum kızımda da gittim 41 haftada gayet sağlıklı doğdu şimdi yüne hamileyim az önce geldim çok şükür gayette sağlıklı bi gebeliğim var ne alaka ağda kalp durdurması 😕
halaycibasi Eabkrc nasıl ya ben başından beri ağda yaptırıyorum. Bu nasıl bi yorumdur bilip bilmeden. Çok yanlış gerçekten. İnsanların kafasına neler sokuyorsunuz ya. Bilimsel olarak kanıtlanmış mı? Ayrıca lazer ışınlarınında bebeğe zarar vermediği söyleniyor ancak gene de epilasyon merkezleri yapma taraftarı değil.
QOH Gizemmm12 valla onu bilmiyorum doktorunuza sorun ama hormonlardan ötürü lazer tedavisi bitmiş insanlarda tekrar kıllanma bile görülebiliyor.Belki yaptırmanız hiçbir işe yaramayacaktır dermatologa da danışabilirsiniz.
Merve6hg Ağda çocuğa zarar verir diyen arkadaş,Belki o çocuğa bişey olmaz ama senin bidaha çocuğun olmayabilir, kıllar malûm 😁
Gizemmm12 Mom06226 gebelikten önce lazere gitmeyi düşünüyordum hamile olduğumu öğrenince zararı olur mu diye merak ettim sadece
EEbruliiiii Gizemmm12 Gizemmm12 bana doktorum 12. Haftadan sonra gidebilirsin dedi de gittiğim yer hamileysen olmaz dedi direk.
Darkess benim lazer doktorum cihazi ureten firmalar yapilmasini onermiyor dedi. ben durdurdum riske atmak istemiyorum . 20haftaya kadar tuyler kendiliginden azaldi anlayamadm😂
mavisahinn Gizemmm12 rica ederim korkmayın içiniz rahat olsun ben kendim bizzat birkaç doktora sordum 😇