1Dygs1 Arkadaşlar ters rahim , bebeğin tutunmasina ve gebelige engel midir ? Tüp Bebek yapılacak bir arkadaşım için soruyorum cevaplarınız için teşekkürler
Sudeeee 1Dygs1 hayır canım benim tanıdığım bir ablam da ters rahim , hamile kaldı hatta bir süre ne kese ne de bebek gözükmedi 9. Hafta da gözüktü kese vardı bebek yoktu dış gebelik diye şüphe ettiler hep , şuan 15 haftalık şükür güzel de gidiyormuş 🤲🏻
Busy 1Dygs1 rahmin geriye doğru olması sanırım dediğiniz. Benim de öyle. Hemen hamile kaldım hiç sıkıntı olmadı. Doktorum bu durumun çok normal olduğunu hiçbir sıkıntı oluşturmayacağını söyledi. Gebelik ilerledikçe rahim büyüyüp normal şeklini alıyormuş zaten. Keseyide 5. Haftada görmüştüm :) şimdi 27 haftalığız
Semy 1Dygs1 ters rahim değilde arkaya dönük diyorlar. Benim rahmimde öyle. İlk denemede hamile kaldım şuanlık hiçbir sıkıntım yok. Sadece ilişki sırasında ağrı oluyor
Selin12- 1Dygs1 benim ters rahime var be 3.ye hamileyim bebeğin tutulmasıyla sıkıntı olmuyor tek sıkıntı normal doğum yapamıyorsun canım
Aminegul Selin12- benimde rahmimin terd oldugunu söyledi doktorum ama normal dogum yaptim. Zatrn kese büyüdükce rahim normal pozisyona dönüyor neye dayanarak böyle birsey söylediniz ?
Pambix 1Dygs1 Bende ters rahimmisim 4kez gebe kaldim . sıkıntı olmuyor ama kimi insanda rahim ağzı daha gerideyse spermlerin ilerlemesi gecikiyormus onun içinde ters pozisyon diye bişey varmış o fayda ediyor çabuk gebe kalmaya.yani genel olarak hamileliğe engel bir durum değil bu
Flyeng 1Dygs1 benim de öyle bebekle alakalı hiç bi sıkıntı olmaz doktor çok normal her kadında farklı olabilir göz rengi gibi genetik demişti sadece bebek olunca ultrason da görmek biraz zor oluyor ama haftalar geçtikçe öne doğru geliyor
Semy Bfduam gebelikten öncede sık idrara cıkıyordum ve hiç tutamıyorum geldiği gibi yapmak istiyorum. Dediğim gibi bir de ilişki acılk oluyor zevk mevk hak getire
Selin12- Bfduam benim zaten normal yapmam kistikfibroz hastasıyım oyuzden bir de açılma olmadığı için sezeryan yaptı
NurCeren00 1Dygs1 hayır canım. Ben hamile kaldıktan sonra rahmimin ters olduğunu öğrendim. Doktora da sordum. Gebe kalmayı ve gebelik sürecini kesinlikle etkilemediğini söyledi. İlk 3 ay vajinal ultrason ile bakıldığında görülebildi bende bebek. Sonrasında bebek büyüdükçe normal ultrasona geçildi.
Babymy NurCeren00 merhaba canım benimde rahmimin ters olduğunu söyledi doktorum hamileyim 11. Haftadayım ve karnımdan gözükmüyor hiç bi şekilde vajinal gözüküyor kaçıncı haftanda karnından gözüktü senin? Çok stres oluyorum böyle oldukçe