Bade-2021 37 haftadayım. Az önce kontrolden geldim, bebeğimin kilosu 3, suyu vs gayet normal dedi. Ama şimdi doğarsa kesin bir dille erken doğum olur küveze girer dedi. 37 den sonra normal değil mi doğması illa 40 ı doldurmak mı gerekiyor kesin küvez diye birşey olabilir mi?
depsizoo Bade-2021 ya yok ciğerleri gelişmişse kilosu iyiyse bi sıkıntı olmadığı sürece küveze girmiyo
Mom626 Bade-2021 36 da doğum yaptım küveze falan girmedi ikizlerim keşke sorsaydın herşey yolunda neden küveze girer diye ciğerleri 38 de tamamlanıyor ama bunun için iğne yapılabilir sorun olmaz bu doktorlara anlam vermek zor ya hepsi ayrı
Bade-2021 depsizoo teşekkür ederim cevap in bende öyle biliyorum ama doktor kafamı karıştırdı. Herşeyi iyi diyip küveze girer demesi canımı sıktı.
Esra_42gunindi Ben 36+3te doğum yaptım çok şükür küvezlik bi durumumuz olmadı doğumdan önce ciğer geliştirici yaptılar
gokcekocyigit07 Kuzenimin 36 da suyu geldi, açılma olmadığı için sezaryan oldu, şükürler olsun küveze flan girmedi zaten doktorlar ciğer geliştirici iğne yaptı, 2400 doğdu ve su an bizim minnak 3 yaşında 🥰