minikprensimmm123 Nur5 Hadi gözün aydın olsun canım testin pozitif muhakkak kandan da çıkar inşallah Rabbım tamamına erdirsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Nur5 minikprensimmm123 ay dua edin kizlar çıksın sorunsuz sağlıklı bı şekilde kucagima alayım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Haticecakirr Nur5 ay hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 sizi tanımıyorum ama öyle yazmışsınız ki inanın çok mutlu oldum adınıza 🌸
Nur5 designermom evet 13.gun bugün normalde Çarşamba günü yapmam gerekiyor du ama iste dedim gidip kan vereyim kan olmadı veremedim test alayim ddim testte boyke çıktı .Rabbim isteyene nasip etsin
Nur5 Anna-Karenina elim ayağım titriyordu yemin ederim bayilacaktim artık ,Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
cinardefnemoms Nur5 Yaa çok güzelll çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah küçük bı mercimek annesini çok mutlu etmiş hep böyle mutlu ol inşallah ♥️
Nur5 Hmdsena2019 ay Allah razı olsun,sizlerin duasıyla oldu sizlerin duası benim cabalarimla Allah nasip etti .Allah hepinizden razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Nur5 SecilM Ay Allah razı olsun kzuum sizin dualrinizla bu güne geldim ben ,Rabbim gonlunuzden ne geçiyor sa nasip etsin çok teşekkür edrim 🤗🤗
Nur5 SecilM evet ismimi değiştim kan verecektim şansa bugün almıyorlar mis yarina kaldı o yzuden test yaptım sonuç bu
SecilM Nur5 maşallah ben burdayım diyor. Kanda da hayırlısıyla çıkacaktır yarın inşallah endişelenme🤗
Nur5 annesinin_beybisi yok kiz kan değerlerini görmeden haber verememki dile kolay 3 yıldır bekliyoruz
Minigimyolda Nur5 ya şimdi gördüm hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah kendim pozitifi görmüş gibi sevindim 😍