beyza1234 gittiğim hastane edidural normal doğumu cok kullanıyor. bilenler cevaplayabilir mi agrı tamamen mi ortadan kalkıyor dogum anında ki acıda mı olmuyor nasıl bişey biri anlatabilir mi
Parinas beyza1234 evet tamamen ortadan kalkıyor. Ne doğum öncesi ne doğum sırasında ağrı acı olmuyor hiç bişey hissetmiyorsunuz. Ben ilk doğumumu öyle yaptım Allah nasip ederse bunda da istiycem. Çok memnun kaldım
beyza1234 Parinas doktoruma sordugumda bugun nekadar müdahalesizlik okadar iyi ama tabi yüzde 1 edipural olmayan artık böyle bir yol varken acu cekmek istemiyor haliyle kimse dedi
Parinas Hsndfn00 uzatıyor diyorlar ama bende çok farketmedi sanırım. Sabah 6dan 4e kadar sancı çektim 4 cm oldu. Sonra epidural yapıldı 3 saat sonra 10 cm açıklıkla doğuma girdim
EgeAlya Hsndfn00 benim kuzenim epidural ile normal doğum yaptı o verdikleri suni sancıya dayanamadığını anladıkları zaman. Bu sefer de hissetmediğim için ıkınma ıkınanadım hissedemedim ebe ıkın diyor yeterli olmuyordu dedi zor oldu ama Allaha şükür oldu
Parinas Ikınma hissi bende olmadı onu konuşmak lazım çoğu kalkıp yürüyormuş bacaklarını hiasediyormuş ıkınabiliyormuş. Bana çok fazla verdiler sanırım hiç his kalmadı bende
Parinas beyza1234 öyle tabi. Ama benim kendi doktorumda destekliyor epidurali. Hatta öyle ki doğum fiyatına dahilmiş ben özellikle istemiyorum demediğiniz sürece herkese yapıyoruz diyor