Beyza1616 Doktor Ayhan Şahinler özel muayenehanesi var 200 tl ye muayene yapıyor çok da ilgili. İki kontrol için 200 tl alıyor bu arada
Baby_mom Beyza1616 bu doktor hangi hastanede acaba biz başka ilden gelmeyi düşünüyoruz da. Detaylı ultrason fiyatıyla ilgili de bir bilginiz var mı ne kadara yapıyor doktor
mcansu M123M evet en son bayram öncesi gitmiştim. İlgili sakin güler yüzlü biri. Ben devlet ve özel birlikte yürütüyorum randevularımı. Devletteki doktorumu da tavsiye ederim o konuda. Kanuni Eğitim Araştırma hastanesinde Levent hocaya gidiyorum bir de.
Beyza1616 M123M ben 37. Haftamda olduğum için haftada bir gidiyorum. Normalde ayda iki muayene olunuyor son aylarda
M123M mcansu bende ona gidicem bu sefer memlekette gitmiştik ilk muayeneye ikinciye levent beye gitcem ikili test yaptırcaz nasipse ne zaman çıkıyor sonuçları biliyor musunuz kaç günde benim eşimde askeri personel bu arada
mcansu M123M aa ne güzel. Nerde görev yapıyorsunuz? İkili testin ultrason sonucu zaten o an veriyorlar. Kan içinde 5-6 gün sürüyor max yoğunluktan sebep. Bizde çünkü Levent beyde devlette yaptırmıştık ikiliyi. Yarın da nasipse detaylı ultrasonumuz var. ☺️
Beyza1616 Baby_mom hastane olarak bilmiyorum. Trabzon meydanda özel muayenesi var. Ücret olarak 200 tl ye renkli, detaylı ultrason falan hepsine bakıyor. Geçen hafta gittiğimde bana bu şekilde yaptı.
mcansu M123M evet kan sonucu çıktığında yeniden gidiyorsun onu ve ultrason sonucunu doktora gösteriyorsun.
Baby_mom Beyza1616 Anladım teşekkür ederim😊. Bebeğin yüzünün ultrason fotoğrafını da verir değil mi? siz alabildiniz mi? Biz memlekette detaylıyı özelde yaptırdık ama cihaz bozulmuştu renkli olarak göremedik çok merak ediyorum bebeğimi🤗