_biranneadayi Canlarım birazdan cinsiyet öğrenmeye gidecez. vişne suyu, çikolata dışında tavsiyelerizi beklerim. Kalpten gitmezsem öğrenmek istiyorum artık da 🤭 17 haftaya girdik bi türlü doktoru yakalayamadık😅
nevoliko _biranneadayi Bi düşük riskin falan yoksa hafif yürüyüşler yap. Aslında tavsiyeyle de olacak iş değil. Ben 12.haftadan 21 e kadar öğrenemedim 😂🤦🏻♀️ Her gittiğimde bebeğim gayet hareketliydi ama bacaklarını asla açmadı doktor baya bi uğraştı ama net bi şey söyleyemem bu şekilde olduğu için dedi. En son artık detaylıda erkek olduğunu öğrendim. Bebişin inatçı olmaz inşallah 😂🌸
Mom654 _biranneadayi ben 16 da öğrendim gitmeden 30 dk önce çikolata ye ve meyve suyu iç teslim oluyor 🤩
azraaaaa _biranneadayi ben 13 haftalıkken öğrenmiştim 😊hiç bişeyde yapmamıştım sabah aç karnına gitmiştim hatta 😂bi baktık bacakları açmış alın size diyor 😄
_biranneadayi nevoliko hastaneye kadar yürüyecem o yeterli galiba yürüyüş için 😅😅 inşallah öğreniriz ya çok hareketli de olsa hareketsiz de olsa sıkıntı ya 😅🥰 bakalım inşallah öğreniriz🌸
Uyumsuzzz Ben net 17.haftada öğrenmiştim bizim oğlan kendini hep saklıyordu zar zor öğrendik 😁 umarım sizde bugün öğrenirsiniz🤗
azraaaaa _biranneadayi aaa ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏benimde oğluşum olacak Allah’ın izniyle 😊
_biranneadayi nevoliko aminn amin tam hissettiğim gibi oldu hamdolsun🥰Sağlığı da iyiydi Allah herkese nasip etsin