EceZ Merhabas , bir türlü karar veremiyorum bebek şampuanı , pişik kremi , yağ vs hangi markanın setini önerirsiniz ? Mustelanın içeriği için çok iyi değil deniyor🙇🏻♀️
Gkc92 EceZ mustelanın içeriği en temiz olanı diyorlar ben hepsini mustela aldım. Mühendisin oğlu dalinin ürünlerini çok önermiyor tek tek bakarak aldım. Deterjanı dalin granül sabun aldım paravan ala falan içermiyor ıslak mendili de uni yenidoğan almıştım onu da mustela ile değiştircem fikir olur belki size
Medilifegun EceZ kkzim 1 yaşında tüm bakım ürünlerimiz mustela sadece pişik için ingiltereden sudocrem getirttim o farklı onun dışında musteladan çok memnunum
buiyimi EceZ pişik kremi purmama natural aldım şampuan biosensia aldım. Purmama nin da bebek sabunu var ama göz yakıyor kafasına değmezseniz güzel sabun.
EceZ arzubldk aslında evet en klasik markalardal almak lazım dalin nivea uni baby. Senelerdir bebek ürünleri üretiyorlar:) teşekkür ederimm :))
02112017 Uni bayb aldım mustela çok pahalı kullandığımız dalin uni bayb zararı olsaydı duyulurdu kalkardı piyasadan abartmamak lazım diye düşünüyorum
Bilgeveyis Mühendisoğlu babyme içeriği temiz demiş onu aldım fiyatı da çok uygun instagramdan mühendisoğlu un paylaştıklarına bakabilirsin
Nesegazi Evet mustela en dogali diyorlar bende mustela alicam.deterjanda en dogal icerikli siveno ile green clean var trendyolda onlari oneriyolar tamamrb doğal icerikli.islak havluda ebebegin kendi ürünü baby me olani aldim 3lu paket ama evde falan temizleme pamuğu kullanicagim icin büyük coklu paket aldim ebebekden
Meyracukurmaraz Pişik kremini bepantol baby ve sudocrem aldım şampuanı deterjanı yağı falan unibaby aldım
xayssx EceZ mustela en katkısız kimyasalsız olan. Pişşk kreminden sampuanına kadar. İnstada mühendisin oğlu diye bir hesap var o araştırıyor hepsini artı eksisiyle yazıyor. Mustela 👍🏻
Gamzeoks Ben dalin uni baby ikisini aldım. Bir kere alınacak bişey değil mustela bana pahalı geliyor sonuçta yıllarca çocuklar dalinle yıkanmış çokta abartmamak lazım şahsi düşüncem bu alanlara saygım var yine
Ayseee4238 EceZ ben Dalin aldım şampuan ve bebek yağını pişik kremini de Bepanthol aldım ebebekte indirim vardı normalde 50ml 50tl idi 2tane 100ml 125e düşmüştü onu aldım avantajlı ya geldi baya