ElifKarata Ssr2561 canm benm 2 haftada 1 muayenem 30+2 yiz sıcaklar çok yoruyor dün geldim doktordan baş geliş yürümekte yatmakta oturmakta çok zorlanıyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorm
Papatyal Bende 30. Haftamdayim cok heyecanlıyım insallah Rabbim hepimize de kolay hayirli saglikli dogumlar nasip eder bana eylulun 8 dedi dogumun ama bellide olmaz tabi ☺💙
4283eslem Ssr2561 32+4olduk heyecan dorukta😍😍 sıcak bi taraftan🔥🔥 günler geçmez oldu minigime kavuşmak icin sabırsızlanıyorum rabbim saglicakla bebeklerimizi versin kucagimiza insallah
4283eslem Deniz2961 cicilerimiz tamamdır besigimiz park beşik hastane çantamızda hzr sayılır bir bebek arabamız kaldı 😍
Deniz2961 4283eslem ben gec kaldım snrm cnku oda aldım o kuracak bu ay ıcınde kıyafete almam Lazm eksikler var
Gamzeeee ElifKarata Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz erken dönmüş diye düşünüp tedirgin oldum biran ☺️
ElifKarata Gamzeeee zorlanıyormusn canm benm Ağrı giriyor arada kasıklarıma zor yürüyorum baş geliş olduğu için
ElifKarata Gamzeeee aynı bende de var canm birde herhangi bir risk Yok ama ilişki konusunda bu ağrılardan ilişkiyi de yasakladım kendimce iyi hissetmediğim için
Ssr2561 Deniz2961 yıkamak için erken bence dolapta tozlanır o zamana kadar 36. Haftamda yıkarım diye düşünüyorum
Cnnhls Bende 30 +5 oldum bugün pazartesi doktora gittiğimde baş aşağı dönüktü bizimde doğum pozisyonu almıştı evet bu dahada zor biseymis kasıklarda baskı hissi var idrar zaten çok sık gidiyorum kontrole yine ayda 1 dedi 34. Haftada gidicem aksilik olmadığı sürece sezeryan oldugu icin dogum tarihini 3 eylule verdi normade 15 eylül gibiydi dogum bebisim de suan 1520 gram 40 cm sizin bebisler ne durumda 😍💕🤰💙
Ssr2561 Cnnhls canım benim bebişde 1500 kg boyu 40 cm doktorum gayet iyi dedi haftasına göre kilosunu boyunu
Mirmirlokum Cnnhls bizde 30. Haftadayız 1781 gram 43 cm olmuşuz annesi minyon ama babaya çekmiş bu kız 🤗❤️
Ssr2561 Gamzeeee ben gece çok hissetmiyorum sanırım benimle beraber oda uyuyo 😂 sabah kalkınca başlıyo