Aslanyesm Merhabalar memur doğum parası ne kadar yatıyor çoğul gebelikte fiyat değişiyormu ayrıca para için başvuru yapmamız gerekiyor mu
Busra333 Aslanyesm eşimle bizde memuruz bende insan kaynaklarında çalsıyorım suan çok utanıyorum ama unuttum 🙈🙈300 gibi bişeydi sanırım
[silindi] Aslanyesm memurum. İkinci çocuğum dünyaya geldi 400 TL doğum parası aldım. Eşim de memur evrakla başvuru yapılıyor adına PTT ye para yatıyor. Kimliğimi gösterip PTT den paramı aldım. Bir çocuk için 200 TL, ikinci çocuk 400 TL, üçüncü çocuk 600 TL..
Aynur-13 Aslanyesm memurlara bu ödenek ödenmiyor çünkü memurlar doğum izninde de normal maaşlarını almaya devam ediyorlar bir kesinti yaşanmıyor özel sektör çalışanlarında ise iş veren maaşlarını ödemediği için devlet raporlu gibi işlem yapıyor ve maaşlarının 3/1ini ödüyor
Aslanyesm Busra333 yok canım yanlışın var sigortalı çalışan bir bayan zaten 8000 TL alıyor memurun daha fazla alması gerekiyor
Busra333 Aslanyesm 8000 mi 😄 nasıl 8000 doğan çocuk parası 8000 anca yabancı ülkede verirler 8000 olsaydı bizim belediyede herkes doğururdu 🤣🙈
Bibebisgordumsanki Aslanyesm sigortalı calisan bayanda dogum parası değil dogum öncesi ve sonrası rapor parası yatıyor ozelde calisinca maas kesintisi olup para toplu olarak sgk tarafından yatırılıyor kamuda genelde maas kesintisi olmadığı için toplu odeme olmuyor
BusraUras Aslanyesm biz toplu para almıyoruz. Maaşımız hiç kesilmiyor her ay düzenli olarak yatıyor. Sadece bir seferliğr mahsus çocuk parası alıyoruz ben daha yeni aldım o da 204,76TL 😅 @Busra333 @Aslanyesm
marysmom Aslanyesm halanız memur değil sigortalı çalışan . Onların maaşı toplanıp yatıyor o yüzden 8 bin olmuştur . Devlet memurluğunda 16 hafta ücretli izindesin Zaten normal maaşın yatıyor ekstra birşey ödenmiyor sadece ilk çocukta 300 ikincisinde 400 üçüncüsünde 600 yatıyor . Onun için de doğumdan sonra SGK ya başvuru yapman lazım.