Gmsyusra Kızlar çok şükür bana da doğum hikayemi yazmak nasip oldu. Çok uzatmadan , tv izliyorum bebeğim ara ara kasılıyordu ama sancım vs yoktu. İsteğe bağlı sezeryan olmak istiyordum. birden bire pıhtılaşmış şekilde çok yoğun kanamam oldu parkeler halılar hep kan oldu. Eşimi aradım 10 dakika içinde hastaneye geldik. Acilden sonda takıp genel anestezili sezeryana alındım. Uyandığımda bebeğim kontrol ediyorlarmış. Anesteziden uyanmam bir- iki saat sürdü sarhoş gibiydim boş boş baktım etrafa. Sütüm geldi mi tam anlayamadım ama kızım memeyi tutabildi emdi yarımşar saat. Ayrıca mamada verin dedi doktor mamada verdik. Şimdi çok şükür yanımda uyuyor miniğim. 2185 gram doğdu minicik 💜 dualarınızı bekliyorum sağlıkla evimize gidelim inşallah
Busra333 Gmsyusra Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah🥰🥰🥰 o kadar yoğun kanama neden olmuş cnm ? Bir de spinal işe neden olmadı acaba
02112017 Gmsyusra ayy minicik şuan 34 deyim bende bebeğinizi ne güzel kucağınıza almışsınız maşallah Allah bağışlasın size kucağınızdan ayırmasın inşallah 🌸
Banu_alper Gmsyusra ayy kuzum minicik 🥰ablamda 36 da dogum yapmisti 2500 dogmustu minicik birseydi tutmaya korkuyorduk ama cabucak toparadi kilo aldi kucukler daha guclu oluyor simdi koca kiz oldu 🥰 sagliginiz yerindeymis sukur vabucak toparlanirsiniz insallah 🤲🏼
Gmsyusra Busra333 Yoğun kanama sebebini öğreemeden doğuma alındım pıhtı çok fazla geldiği için doktorda vajinal muayeneyi kabul etmediğim için bilemedi. Teşekkür ederim bu arada
egogcee Yaa bende 34 haftada doğurdum bugün.. 2100grm ama bebeği vermediler bana.. Ciğerleri henüz gelişmediği için. Ciğerlerine baktılar mı?
Gmsyusra egogcee Allah kavuştursun inşallah. Ben 4 tane ciğer geliştirici vurunmuştum erken doğum riskim vardı. Çok şükür kızımı hemen verdiler küveze girmedi. Emme reflekside oluşmuş
Busra333 Gmsyusra anladım cnm çok şükür almışsın sağlıkla bebişi kucağına sende iyisin önemli olan o yoksa 40. Hafta doğsa ne olur 34 Doğsa ne olacak
Gmsyusra Busra333 kesinlikle öyle. O kadar kanamam gelince bebeğimi kaybettim sandım Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın yaşayanlara bol sabır versin
gokcekocyigit07 Allah bağışlasın, hayırlı, uğurlu olsun, sahil evlat olsun, ağız tadıyla büyütün, MAŞALLAH size, bizlere de dua et lütfen, anneliğin hayırlı olsun arkadaşım, hep mutlu olun 🤲😊🌸
SerpilEsra Gmsyusra masallah kuveze girmedimi canim ne mutlu sana oncesinde ciger gelistirici olmusmuydun
Gmsyusra SerpilEsra çok şükür girmedi canım iki doz yani 4 tane 31. Haftada 4 tane de bu hafta vurunmuştum aynı hafta içinde doğdu
SerpilEsra Gmsyusra bende 33+5 dogum yapmistm 1 hafta kaldi oglum bu gebeligimdede erken dogum olacak Allahim korusun evlatlarimizi insallah kizimda girmez dualarina talibim canim