Deletedmom35 deletedmom734 özelde oldum evet ama eşim ameliyata girmedi hiç böyle birşey konuşmadık ve talep etmedik hiç bir fikrim yok 🤷🏻♀️
Alyamelekeren Deletedmom35 bende 9 gün sonra spinal anesteziyle doğum yapicam çok heyecanlıyım cokkk rabbim evladınizi size bağışlasın
Deletedmom35 Alyamelekeren hiç korkma kuzum çok rahat geçecek inşallah ayağa kalkış biraz zorlu ama onu da çok isteyerek güçlü bir şekilde yapacaksın sırf bir an önce yavruna rahat rahat bak diye ☺️
Ayseyilmaz85 Deletedmom35 Rabbim saglikla sihhatle uzun omurle buyutmeyi nasip etsin insallah canim insallah bizim gibi bekleyen herkese hepimizede hayirli dogumlar nasip etsin Allahim 🙏🏻🤗
Deletedmom35 Ayseyilmaz85 amin çok teşekkür ederim evet darısı sizlere inşallah kolay doğumlarınız olsun ☺️🙏🏻
Denis19 Hayırlı olsun canik ALLAH bize de nasionetsin hayırla inşaALLAH istekli sezeryan miydi bide fiyatını öğrenebilir miyim 🙄☺
Deletedmom35 Denis19 inşallah rabbim size de nasip etsin ☺️🙏🏻 Sezeryan oldu evet fiyat 1500 dü ama 1700 olmuş zam gelmiş temmuz ve aralık ayında hastaneler zamlanıyor malesef ama tabiki 1500 ödedik çünkü ilk konuştuğumuz fiyat oydu hastene de diretmedi
Estur Deletedmom35 yaaaaaa çok güzel maşallah sana ve bebeğine ♥️♥️ Ben daha 31. Haftadayım ama doğurasım geldi resmen. Rabbim bana ve tüm hamile arkadaşlarıma hayırlı kolay doğumlar nasip etsin 😘
4283eslem Deletedmom35 canım rabbim.evladini size bağışlasın saglicakla büyüt insallah esin kalmis ya yaninda bebegin altı vs bakımı ile iyi anlamış ilgilenmiş bnde eşimi istiyorum ama elinden kör eşşek yem yemez hiç anlamaz bebek bakımından mecbur başka biri kalcak🙄
Deletedmom35 4283eslem amin canım çok sağol 🙏🏻 Vallahi benden iyi bakıyor eşim çok şükür 😀 ben korkuyorum o çok rahat maşallah diyim inşallah seninki de değişir canım yardımcı olur sana ... darısı başına
Asli2663 Deletedmom35 Rabbim esirgesin sizi 😊 maşallah 🙏 miniğin ve eşinle sağlıklı günleriniz olsun ❤️
Kkaplan Deletedmom35 her hikayeyi okurken ağlamak zorunda mıyım okadar güzel yazmışsınız ki bende iple çekiyorum kavuşma anımızı🙏 Allahım sağlık uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah 💜💜💜💜
Deletedmom35 Kkaplan hormonlar tavan anne olunca da aynı güzel şeylere ağlayalım hep inşallah ☺️🙏🏻 Darısı sizlere 🙏🏻☺️💐