[silindi] Kızlar ilk gebeligim hiç bilgim yok. Bugün bi yakınım söyledi saglık ocagına hamile oldugumu bildirmem şartmı? Bu neden yapılıyor? Zaten hastanede kontrollerim yapılıyor aile hekimligine bildirilme sebebini bilen varmı?
Dolorex93 [silindi] Merhaba canım eşim aile hekimi bebeğin aşıları senin Takipin aile hekimince kontrol edilir çok çok önemli bişey bu atlama hemen bilgi ver
gbyalcin [silindi] evet zorunlu. Daha eşimle nikah hazırlığı yaparken söylemişlerdi hamilelik olunca bildirin diye. Aile hekimliği de ayrıca takip ediyo aşıları vs
Seda94 [silindi] ben haber vermemiştim, sağlık ocağı beni aramıştı, gebelik durumunuz görünüyor devam ediyor mu vs diye sorular sorup tetanoz aşısı için randevu vermişti.
ezos [silindi] yani zorunlu değilsiniz tabi ama bildirmek sizin yarariniza sizi arayıp bilgi veriyorlar aşıları kontrolleri hatirlatiyorlar sormak istediğiniz varsa sıkıntınız varsa rahatça konuşabiliyorsunuz ebenizle de aranız iyiyse çok tatlı muhabbetler oluyor tavsiye ederim 😁
Kbr11 [silindi] aşıların rutin kontrollerin ebeler tarafından yapılıyor canım o yüzden bilgilendirmen gerekiyor
Zezz [silindi] bazi kan sonuclarini ordan yaotirdim aeni takip ediyo tetonoz asilarin onlar vuruyo..ve sonrasi bebegin asilarini takip ediyorsun
[silindi] [silindi] asi kan alimi idrar testi icin falan cagriliyosunuz ondn eger kaydiniz varsa onlar ariyolar soruyolar herseyi