Kbrasmskbyrktr Deniz59 ben tam olarak o terimleri bilemiyorum canim 😁 ama iş görecek şekilde ve kaliteli bence
Senayyaprak33 Deniz59 bende şimdi gördüm sunta çok kötü bence ev falan taşırsan bir şey olurs mobilyalar çok kötü hale gelir para varsa şimdiden MDF alın daha sağlam uzun ömürlü 😍
Senayyaprak33 Deniz59 bende şimdi gördüm sunta çok kötü bence ev falan taşırsan bir şey olurs mobilyalar çok kötü hale gelir para varsa şimdiden MDF alın daha sağlam uzun ömürlü 😍
kcnr Senayyaprak33 bende çok kararsızım oda konusunda çocuk odasında zaten bir dolabım vardı önceden ebeveyn odasına zaten park yatak alacağım çocuk için odaya gerek varmı şimdiden diye düşünüyorum 2-3 yaşından snra mı oda yapsam diye aklıma geliyor ama görüncede özeniyorum
Senayyaprak33 kcnr valla canım imkan varsa bence şimdiden güzel bir şey al sonra insan daha çok istiyor 😍😂
GKP22 Senayyaprak33 ben Ankara oturuyorum sitelerden gidip görüp aldım gayet güzel internet sayfaları var
Deniz59 Senayyaprak33 aynen bende öyle yapıcam az para verip kötüsünü almaktansa üzerine biraz daha koyar iyisini alırım
GKP22 Senayyaprak33 Ben 2 yıl önce aldım çilekten büyüyen beşik dolap şifonyer beğenmiştim suntadan 5900 dediler sitelerde aynı şekilde büyüyen beşik dolap şifonyer MDF den 5000 e aldım
Mucizebebek5860 Ben ikinci el düşünüyorum açıkçası o kadar para dökmek istemiyorum çocuk üç ay yatıyor daha yatmadı yaziyorlar sıfır gibi 1500 TL’lik beşiği 500 e satiolar içlerinde markalarda var ben öyle düşünüyorum bakalım