kuzeyinannesiiii64 Kızlaaar yarın doğuruyorum, bebeğim biraz büyükçe olduğu için sezaryene karar vermiştik doktorumuzla. Ama heyecandan gözüme uyku girmiyooor 🐣🐣
Zeynep28yayla kuzeyinannesiiii64 Hayırlısı ile alın kucağınıza darısı en yakın zamanda bizde olsun sabırsızlıkla doğumu bekliyoruz🤗🙈
Semakkk32 kuzeyinannesiiii64 Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah🤗 Bebegin kac hafta? Kilosu ne kdr?
Nazlican1994 kuzeyinannesiiii64 hayırlısı olsun inşallah, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Analı babalı büyütsün 😍🤍
Meraklibiri kuzeyinannesiiii64 kız uyu ne kadar uyursan kâr dogunca uyuyamiycan 😂 şaka maka Allah sağ salim kavustursun canm inşallah ❤️
kuzeyinannesiiii64 Zeynep28yayla amiinnn inşallah. Allah hepimizi sağ Salim eline ayağına kavuştursun 💕
kuzeyinannesiiii64 Meraklibiri ayyy herkes öyle diyo da içime anlatabilseemmm… allah razı olsun, inşallah 🥰
ecevecev21 sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah♥️ Bende salı günü doğum yapacağım, birbirimiz için dua edelim…🙏🏻
kuzeyinannesiiii64 ecevecev21 tabikiiii 💕💕 allahım sağ Salim eline ayağına kavuştursun ❤️ Kolayca atlatalım inşallah
Semakkk32 kuzeyinannesiiii64 Tosun gibi bi paşa geliyo 🤗🤗 saglikla gelsin insallah darisi bizimkilerin basina..ne yedin ne ictin ya sunu ozellikle cok yedim diyecegin bisey varmi?
kuzeyinannesiiii64 Semakkk32 valla yüksek kiloda hamile kaldığından 6 kilo aldım hamileliğimin başından beri sanırım oğlum benden beslenmiş 😂😂
Semakkk32 kuzeyinannesiiii64 süper ya bende suan 34.hafta icindeyim 7 kilo aldim.ins benim oglumda butun kilolari alirda bende kalma kilo🤗🤗
kuzeyinannesiiii64 Semakkk32 inşallah sen de sağ Salim kavuşursun evladına ❤️❤️ Böyle kötü günlerde değil de Güzel günlerde büyütebiliriz inşallah ❤️
Seda94 kuzeyinannesiiii64 benimde yarın doğumum var 😍 heyecandan ve stresten uyuyamıyorum , Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊